Άμεση ανταπόκριση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στα αιτήματα του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν.Αρκαδίας

0

Άμεση ανταπόκριση του Προέδρου Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Τρουπή στα αιτήματα του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν.Αρκαδίας

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν.Αρκαδίας

ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Περιφερειακού  Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ.Γιάννη Τρουπή  καθώς και τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας για την  προώθηση των αιτημάτων μας με επιστολή τους προς το Υπουργείο Παιδείας και τον Υπουργό κ.Πιερρακάκη.

Τα αιτήματα κατατέθηκαν από τις Διοικήσεις των Συλλόγων Ι.Κ.Ξ.Γ Αρκαδίας, Δωδεκανήσου, Κορινθίας, Μεσσηνίας και Ρεθύμνου και κατά την επίσκεψή τους στο Υπουργείο στις 26 Μαρτίου 2024.

Εκφράζουμε την εκτίμησή μας για την άμεση ανταπόκριση του κ.Τρουπή  και  την έμπρακτη στήριξη των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου. Η ανάληψη αυτής της  πρωτοβουλίας των Επιμελητηρίων συμβάλλει  στην επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις μας  και  που δυσχεραίνουν την διαχρονική προσπάθεια μας για την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών υπηρεσιών .

Θεωρούμε την συνεργασία Επιμελητηρίων και Συλλόγων  καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη  των  κατά τόπους επιχειρήσεων  και για την προώθηση στην Πολιτεία των ζητημάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες.  Χαιρόμαστε για τη δέσμευση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για συνεργασία προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η επιστολή του Επιμελητηρίου Αρκαδίας βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου: www.arcadianet.gr

Η Πρόεδρος

Κλημέντζου Βούλα

Η Γεν.Γραμματέας

Μπαρδαβίλια Μαρία

PALSO  ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΝΗΡΕΩΣ 3 κ. ΜΑΙΝΑΛΟΥ   ΤΗΛ 6948303987

Email:palsoarkadias@hotmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ