Αμετακίνητη η Δημοτική Αρχή για το έργο του “ΧΑΝΔΑΚΑ” & Οι έντονες διαμαρτυρίες των ενεργών πολιτών στο Δ.Σ ,κατοίκων Παραλίου Άστρους (videos & photos)

0

Κατά την συνεδρίαση του χθεσινού  Δ.Σ, ψηφίστηκε στο θέμα : Έγκριση άδειας κοπής/εκρίζωσης και μεταφύτευσης δένδρων που φύονται επί των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και τμήματος της Δημοτικής Οδού Άργους, εντός σχεδίου πόλεως Παραλίου Άστρους, Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, περιοχή «ΧΑΝΔΑΚΑΣ» και εντός της περιοχής εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση οδικής ασφάλειας Παραλίου Άστρους». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Ο Δήμαρχος κ. Γ. Καμπύλης

Παρά  τις έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων του Παραλίου Άστρους, που παραβρέθηκαν για να καταθέσουν τις ανησυχίες τους καθώς  και τις προτάσεις για το θέμα του “ΧΑΝΔΑΚΑ”. η δημοτική αρχή προχώρησε στην ψήφισή του.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει έρθει στις αίθουσες του δικαστηρίου, για να αποφασιστεί η όχι εκτέλεση του έργου και έχει γίνει διακοπή των εργασιών, μέχρι την έκδοση απόφασης του δικαστηρίου που αναβλήθηκε και θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την εισήγηση του κ. δημάρχου, ακολούθησαν οι τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης ,και στην συνέχεια δόθηκε ο λόγος σε ενεργούς πολίτες του Παραλίου Άστρους που παραβρέθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Ζήτησαν να γίνει μία Λαϊκή συνέλευση των κατοίκων, να ενημερωθούν σωστά για τους κινδύνους του έργου όπως προτείνεται , σε περίπτωση πλημμυρών. Επίσης να καταθέσουν εναλλακτικές προτάσεις για την υλοποίηση του έργου από ειδικούς.

Το astros-kynourianews.gr, σας παρουσιάζει το σοβαρό αυτό  θέμα, για την αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση σας ώστε  να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα…

Δείτε τα σχετικά videos

Τοποθέτηση δ/σ αντιπολίτευσης κ.Π.Μαντά για το “Χάνδακα”

Τοποθέτηση επικεφαλής αντιπολίτευσης κ.Δ.Γκαύρου για το “Χάνδακα”

Τοποθέτηση ενεργών πολιτών Παρ..Άστρους για το “Χάνδακα” κ Π.Χάρβαλος

Τοποθέτηση Λαϊκής Συσπείρωσης για το “Χάνδακα”, κ. Κουρμπέλη

Τοποθέτηση ενεργών πολιτών Παρ..Άστρους για το “Χάνδακα”κ.Δ.Κουτσογιάννης

Τοποθέτηση ενεργών πολιτών Παρ..Άστρους για το “Χάνδακα”  κ.Νάγια Παπαλιάκου

Απάντηση Δημάρχου -ψηφοφορία και διαμαρτυρίες για το “Χάνδακα”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ