Ανακοινώθηκε από τον δήμαρχο κ.Π.Μαντά, ότι προσεχώς θα γίνεται ζωντανά η μετάδοση των Δ.Σ & Δείτε τις απαντήσεις που έδωσε ,σε ερωτήματα εκτός ημερεσίας

0

Δείτε την Ανακοίνωση του δημάρχου κ.Π.Μαντά, για την προσεχή ζωντανή μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων απο το ίντερνετ  με live streaming ,με σκοπό την αναβάθμιση του Δ.Σ και την άμεση ενημέρωση των δημοτών.Ακολουθούν οι απαντήσεις που έδωσε στα παρακάτω ερωτήματα του κ.Α.Καμπύλη και την απάντηση του αντιδημάρχου κ.Γκαύρου σχετικά με τα δημοσιεύματα για  τον ποταμό Τάνο.

Δείτε την ανακοίνωση του δημάρχου και τις απαντήσεις του στα ερωτήματα,καθώς και αυτήν του αντιδημάρχου.

Δείτε παρακάτω, τα τρία ερωτήματα εκτός ημερησίας διάταξης, που έκανε ,ο δ/σ κ. Άγγελος Καμπύλης στο Δ.Σ .Το πρώτο αφορά την καθαριότητα στον ποταμό  Τάνο και   αφορούν δημοσιεύματα σχετικά, σε τοπικό τύπο,το άλλο αφορά, την κατασκευή μιας εξόδου κινδύνου, στο ΓΕΛ Άστρους, και τί θα γίνει ,σε μία πιθανότητα σεισμού. Το θέμα  αυτό ,έχει κατ επανάληψη  συζητηθεί  στο Δ.Σ και δυστυχώς,δεν έχει προχωρήσει σε λύση ακόμα.

Δείτε παρακάτω στο σχετικό video, το ερώτημα για  τους βανδαλισμούς που έγιναν στο μνημείο πεσόντων,στο Χάνι του Κουλουρά πριν λίγο καιρό και το Δ.Σ δεν έχει πάρει επίσημη θέση για το δυσάρεστο αυτό γεγονός.

Δείτε τα σχετικά videos,σε Ρεπορτάζ του Φώτη Τζιβελόπουλου,για το astros-kynourianews.gr-Κοιν.Σ.Επ Team Promo Kynouria

Δείτε τα 2  ερωτήματα

Δείτε το ερώτημα για το Χάνι του Κουλουρά

Θα ακολουθήσουν και άλλα θέματα…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here