Απάντηση Γ.Λυτρίβη στον επικεφαλή της «Ενωτικής Συνεργασίας» κ.Κολοστούμπη

0
Στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο η παράταξη «Ενωτική Συνεργασία» εξέδωσε Δελτίο τύπου(ΔΕΊΤΕ ΕΔΏ) κατά της πολιτικής μου τοποθέτησης στο Δημοτικό συμβούλιο για τον αναπτυξιακό οργανισμό. Ως προς το πολιτικό σκέλος ξαναλέω αυτά τα οποία τόνισα και τα οποία εξάλλου και οι ίδιοι αναφέρουν. Η πολιτική συνεργασία τους με τη Δημοτική αρχή είναι σαφές οτι τους εμποδίζει να κάνουν αυτό για το οποίο τους έστειλε ο λαός της Βόρειας Κυνουρίας στο Δημοτικό συμβούλιο. Αυτό είναι ξεκάθαρο και φαίνεται σε κάθε τους βήμα.
Επι προσωπικού τώρα στο κ. Κολοστούμπη του οποίου η υπόληψη θίχτηκε. κ Κολοστούμπη επείδη ο τόπος αυτός είναι μικρός και επειδη γνωριζόμαστε και προσωπικα θα σας πω τα εξής. Ξέρετε στη πολιτική μου διαδρομή έχω μάθει να κρίνω τους αντιπάλους μου πολιτικά. Πολλες φορές σκληρά αλλά πολιτικά.
Για να σας καθησυχάσω λοιπον σας λέω οτι σωστά παίρνετε την αντιμισθία ως Πρόεδρος των παιδικών σταθμών. Επίσης όχι μόνο για εσας αλλά και για όλους τους αιρετούς ξεκινάω με την εξής παραδοχή, ότι αγωνίζονται για το καλό του τόπου, μένοντας στα πολιτικά τους λάθη. Για αυτά θα σας κρίνω και στη διαχείριση των παιδικών σταθμών.
Και γία αυτό σας κρίνω ως προβληματική ελάσσων αντιπολίτευση του Δήμου μας. Και κάτι τελευταίο, μπορείτε να ανατρέξετε στο πρόσφατο παρελθόν για να διαπιστώσετε εύκολα ποιοί έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω σε ανώνυμη λάσπη και site φαντάσματα. Εγω ότι είναι να πώ να είσαι σίγουρος οτι θα σας το ξαναπώ βλέποντας με. Καλή συνέχεια στο έργο σας.
Καλή Χρονιά με υγεία.
Γιώργος Λυτρίβης
Δημοτικός Σύμβουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ