“Αυτοδύναμη η Νέα Πελοπόννησος και ο Πέτρος Τατούλης στις 26 Μαΐου”

0

Τη σαρωτική νίκη της “Νέας Πελοποννήσου” και του Πέτρου Τατούλη επιχειρούν να περιορίσουν με “κολπάκια” αντιθεσμικής συμπεριφοράς οι περιφερειακοί σύμβουλοι που ανεξαρτητοποιήθηκαν όψιμα υπό την “σκοτεινή” καθοδήγηση του απερχόμενου δημάρχου Καλαμάτας.  Η κατ’ εξακολούθηση απουσία τους εδώ και καιρό από τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου ομολογεί την πλήρη πολιτική τους αδυναμία να αντιπαρατεθούν ή να συνεννοηθούν για το μέλλον της Πελοποννήσου. Κύριοι σύμβουλοι, το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν είναι τσιφλίκι κανενός, ούτε και είναι ασφαλώς πίστα χορού για εσάς που έχετε μάθει από πιρουέτες και κωλοτούμπες. Το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν είναι πεδίο θεσμικού “εκβιασμού”, ούτε εναντίον της περιφερειακής Αρχής, ούτε εναντίον των Δημοτικών Συμβουλίων, που περίμεναν κατά την χθεσινή συνεδρίαση να εγκριθούν οι προγραμματικές συμβάσεις, που ήδη έχουν επικυρωθεί από τα Δημοτικά τους Συμβούλια, για την εκτέλεση έργων που αγγίζουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ στην Μεσσηνία.

Αυτή η “μαύρη σελίδα” στην Πελοπόννησο θα κλείσει οριστικά την Κυριακή 26 Μαΐου. Ο Πέτρος Τατούλης και η “Νέα Πελοπόννησος” θα αναδειχθούν αυτοδύναμοι με την ψήφο των Πελοποννησίων πολιτών. Οι Πελοποννήσιοι θα στείλουν ηχηρό μήνυμα ότι δεν εκβιάζονται και δεν ποδηγετούνται από σκοτεινά παράκεντρα μιας ιδιοτελούς εξουσίας, που αναζητά δεκανίκια για να σωθεί η ίδια.

Εμείς λέμε σε κάθε τόνο στους πολίτες της Μεσσηνίας ότι ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε παρόντες, οι μόνοι εγγυητές ότι αυτά τα έργα θα υλοποιηθούν, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να τα στερήσουν από την Μεσσηνία μας:

  • Ο δρόμος ΠΛΑΤΗ- ΜΑΛΗ Δήμου Τριφυλίας
  • Η αγροτική οδός ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ -ΠΟΛΙΧΝΗ Δήμου Οιχαλίας
  • Η αγροτική οδός ΚΑΛΛΙΡΟΗ – ΒΑΣΙΛΙΚΟ Δήμου Οιχαλίας
  • Η αναπαλαίωση του ΙΝ Αγίου Δημητρίου ΑΝΩ ΔΩΡΙΟΥ Μεσσηνίας
  • Η αποκατάσταση πρώην Δημοτικού Σχολείου ΠΑΡΑΠΟΥΓΚΙΟΥ
  • Η ανάπλαση στην ΤΚ ΣΤΑΣΙΜΟΥ Δήμου Οιχαλίας
  • Η αποπεράτωση του πολιτιστικού κέντρου ΤΚ ΣΚΑΛΑΣ Δήμου Οιχαλίας
  • Η αποκατάσταση του ΙΝ Αγίων Πάντων Μεταμορφώσεως στον Δήμου Πύλου
  • Η αποκατάσταση του ΙΝ Κοιμήσεως της Θεοτόκου ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ
  • Ο δρόμος 19η Επ.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΣΠΗΛΙΑ- ΦΑΡΑΚΛΑΔΑ- ΤΚ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙ

Υ.γ. Ο απερχόμενος δήμαρχος Καλαμάτας, ανίκανος μαέστρος μιας κακόφωνης χορωδίας, οκτώ μήνες μετά την στιγμή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στα λασπόνερα της Κορινθίας, δεν έχει καταφέρει να αρθρώσει ούτε μια κουβέντα για όσα εκείνος προτίθεται να σχεδιάσει για το αύριο της Πελοποννήσου. Και δεν έχει δώσει καμία απάντηση ούτε για τα 7 εκατομμύρια που σκόρπισε σε “σκουπιδοαναθέσεις”, ούτε ασφαλώς για τα “θαυμαστά” έργα που δεν έκανε ποτέ στην Καλαμάτα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ – Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών & Ανάπτυξης Πελ/σου  

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ – Αντιπεριφερειάρχης θεμάτων Π.Ε. Μεσσηνίας

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΟΥΝΗΣ – Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Μεσσηνίας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ