Β.Γιαννακούρας: «Αρχίζουν τα γραμμάτια και εξοφλούνται»

0
gianakouras

Μικρά γεγονότα αποδεικνύουν μεγάλες συναλλαγές

Η παράταξη της ΝΔ του Δημητρίου Πτωχού ψήφισε παμψηφεί για Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου τον κ. Κουτσούλη, επικεφαλής της παράταξης που στήριξε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις περιφερειακές εκλογές (όλα εδώ ξεπληρώνονται)!

Συγκεκριμένα, σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου, στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου , στην ψηφοφορία για τη θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής, η οποία ανήκει εκ του Νόμου στις μειοψηφίες, η παράταξη του κ. Πτωχού δεν ψήφισε τον υποψήφιο της μείζονος μειοψηφίας, όπως ηθικά θα έπρεπε και όπως επιβάλλει ο πολιτικός πολιτισμός, αλλά τον εκπρόσωπο στην επιτροπή της τέταρτης (4ης) κατά σειρά ψήφων παράταξης τον κ. Κουτσούλη.

Δεν απαιτείται νομίζω πολλή σκέψη, να κατανοήσει κανείς, ότι πρόκειται για την εξόφληση γραμματίου για την στήριξη της παράταξης στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές.

Δηλαδή για μία θέση άνευ ιδιαίτερης σημασίας, αποκαλύφθηκε το πασιφανές και επιβεβαιώθηκε το προεκλογικό παρασκήνιο.

Δυστυχώς συνεχίζεται η παράδοση, η οποία είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη περίοδο με τον κ. Μπουντρούκα και φαίνεται πως η αυτόνομη κάθοδος της παράταξης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δεν είναι και τόσο αυτόνομη και ίσως υπηρετεί σκοπούς συγκεκριμένων τοπικών παραγόντων.

Βαγγέλης Γιαννακούρας

Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας

τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ