Γιώργος Καμπύλης: Στέλνουμε το μήνυμα της αλλαγής σε όλο τον Δήμο “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ” Ξεκινάμε από την αρχή…

0

Χθες βράδυ, πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα αισιοδοξίας τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου για τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία Αλλαγής» του υποψηφίου δημάρχου κ.Γιώργου Καμπύλη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος,ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των εγκαινίων του συνδυασμού της «Πρωτοβουλία Αλλαγής» Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον πρώην υπουργό της Ν.Δ κ.Ανδρέα Λυκουρέντζο, για την στήριξή του και τις πολύτιμες συμβουλές του,όλα αυτά τα χρόνια της γνωριμίας τους.

Το παρών έδωσαν πολλά στελέχη της Ν.Δ,καθώς και οι υποψήφιοι π/σ, κ.κ.Γ.Μπακούρης, Δ.Λαλουδάκης,Χ.Λαμπρόπουλος,Ι.Κατσίρης και η κυρία Αικ.Αδάμη και όλοι οι ιερείς της περιοχής.

Ο κ.Γ.Καμπύλης κατά την ομιλία του,έκανε λόγο για διαστρέβλωση της αλήθειας   σε μελέτη που δίνει πρωτιές στην οικονομική διαχείριση του δήμου,ενώ δεν έχει γίνει ακόμα ,ο οικονομικός απολογισμός των 2 τελευταίων ετών και κατέληξε…ότι

Αυτός  και οι ικανοί συνεργάτες του,νέοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες, θα κάνουν μια νέα αρχή,χωρίς δεσμεύσεις,με αλήθειες,με διαφάνεια,με σχέδιο και σωστό προγραμματισμό για έναν καλύτερο δήμο και καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Σας παραθέτουμε παρακάτω ολόκληρη την ομιλία των εγκαινίων…

  Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ, για το astros-kynourianews.gr: Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Ομιλία εγκαινίων του υποψηφίου δημάρχου,κ. Γιώργου Καμπύλη

Τέλος εγκαινίων-χαιρετισμοί


Στιγμιότυπα πριν τα εγκαίνια

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ