Δεν θα επιτρέψουμε, όπως έχει πει και ο Πρόεδρος στο συνέδριό μας, να επιστρέψουν γενίτσαροι και γυρολόγοι στο κόμμα μας.

0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βασικά σημεία από τη συνέντευξή μου στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ
Όταν τα κόμματα μαζεύουν κάθε καρυδιάς καρύδι τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Γι’ αυτό θα πρέπει  στα κόμματα όταν επιλέγουμε πρόσωπα να μην τους κάνουμε face control μόνο στην παρουσία ή στην γυμναστική ή με άλλες προϋποθέσεις αλλά κυρίως να εστιάζουμε στην πολιτική. Γιατί αυτό που λείπει σήμερα στη χώρα είναι οι πολιτικές και όσο μιλάμε σήμερα για τον κ. Κασσελάκη, η ακρίβεια δεν σταματάει να υπάρχει για τον κόσμο, απλά την καλύπτει ο κ. Κασσελάκης και η «Κασσελιάδα».

Για την επιστροφή πρώην Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ
Εμείς έχουμε ξεκάθαρες αποφάσεις. Δεν θέλουμε να κερδίσουμε γιατί υπάρχει ο κ. Κασσελάκης. Θα κερδίσουμε από το πρόγραμμά και την πρότασή μας.
Εμείς που κρατήσαμε όρθια την παράταξη μας, δεν θα επιτρέψουμε να επιστρέψουν γενίτσαροι και γυρολόγοι στο κόμμα μας όπως έχει πει και ο Πρόεδρός μας στο συνέδριο του κόμματος.
Δεν χρειαζόμαστε ούτε Σπίρτζηδες ούτε Ραγκούσηδες, Δούκες χρειαζόμαστε για να πάει μπροστά η παράταξη μας.
Άρα πρέπει να ξέρουν τα στελέχη που έχουν αγωνία, ότι γυρολόγους και γενίτσαρους δεν θα αφήσουμε να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ.

Για την ακρίβεια
Εδώ και καιρό τονίζουμε ότι δεν υπάρχει απλά αισχροκέρδεια αλλά κλοπή προς τον Έλληνα πολίτη και χρειάστηκε να έρθει ο Πρωθυπουργός σε μια συνέντευξη να απειλήσει πάλι τις πολυεθνικές και να πει ότι η χώρα μας δεν είναι μπανανία.
Τόσο καιρό που έλεγε το ΠΑΣΟΚ ότι υπάρχει αυτή η κλοπή, η αισχροκέρδεια ποιος ήταν Κυβέρνηση; Όταν ήταν μπανανία η χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια είχαμε άλλη Κυβέρνηση εκτός από τη ΝΔ; Άρα το πρόβλημα είναι ότι δεν ακούτε το ΠΑΣΟΚ που σας κάνει συγκεκριμένες προτάσεις για την ακρίβεια αλλά περιμένατε να σας στείλει το μήνυμα ο ελληνικός λαός, όχι παντοδυναμία, όχι αλαζονεία και έτσι φτάσατε να μας πείτε ότι είναι μπανανία η χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ