Δύο νέες υποψηφιότητες ,ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης…

0

Δ.Τ. Την υποψηφιότητα της Ελένης Λαμπίρη του Αναργύρου στην Αργολίδα με τη Νέα Πελοπόννησο ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Την υποψηφιότητα της κας Ελένης Λαμπίρη του Αναργύρου με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στην Αργολίδα στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

«Καλωσορίζω στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου την Ελένη Λαμπίρη, μιας προσωπικότητας που θα ενισχύσει την προσπάθειά μας στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο. Της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Από την πλευρά της η κα Ελένη Λαμπίρη δήλωσε «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου και του Πέτρου Τατούλη, προκειμένου να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για την προοπτική και την ανάπτυξη της Αργολίδας και της Πελοποννήσου».

Σύντομο βιογραφικό Ελένης Λαμπίρη του Αναργύρου

Η κυρία Λαμπίρη είναι αρχιτέκτονας με σπουδές στην Αρχιτεκτονική και στην Ψυχολογία.

Έχει μία κατασκευαστική εταιρεία στο Πόρτο Χέλι, η οποία είναι οικογενειακή επιχείρηση και  λειτουργεί σαράντα χρόνια.

 

Την υποψηφιότητα της Έφης Ψυχογυιού με τη Νέα Πελοπόννησο στην Αργολίδα ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Την υποψηφιότητα της κας Έφης Ψυχογυιού στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου στην Αργολίδα στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019.

«Με ιδιαίτερη τιμή καλωσορίζω στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου την Έφη Ψυχογυιού. Είμαι βέβαιος ότι με την επιστημονική της κατάρτιση, την εμπειρία και την ενεργό συμμετοχή της στα αθλητικά δρώμενα της Πελοποννήσου και ειδικά της Αργολίδας, θα ενισχύσει την προσπάθειά μας. Η συμμετοχή της στην παράταξή μας αποδεικνύει την πολυδιάστατη δυναμική της Νέας Πελοποννήσου και τη δυνατότητά της να ενσωματώνει συνεχώς νέες δυνάμεις της κοινωνίας. Της εύχομαι καλή επιτυχία στην κοινή μας προσπάθεια» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

«Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, με χαρά ανταποκρίνομαι στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη μας κ. Πέτρου Τατούλη και ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες  περιφερειακές εκλογές με τη παράταξή του ” Νέα Πελοπόννησο”. Έχω διανύσει μια μακρά πορεία και διαθέτω σημαντική εμπειρία πια στον χώρο του αθλητισμού. Όπλα μου είναι οι αξίες του ολυμπισμού, τις οποίες εδώ κ πολλά χρόνια διδάσκομαι, προασπίζω αλλά και διδάσκω σε μικρότερους ή μεγαλύτερους αθλητές κ αθλήτριες, και δεσμεύομαι ότι θα δώσω όλη μου την ψυχή και όλες μου τις δυνάμεις με απώτερο στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας. Ζω στη Πελοπόννησο και αγαπώ τη Πελοπόννησο και τους ανθρώπους της. Κύριε Τατούλη σας ευχαριστώ θερμά για το κάλεσμα σας και εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία» δήλωσε η κα Έφη Ψυχογυιού.

 

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό για την κυρία Ψυχογυιού

Ψυχογυιού Έφη

Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Πυχιούχος Διαιτολογίας

Φοιτήτρια στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Lifecoach

Περιφερειακή Ομοσπονδιακή Προπονήτρια και Προπονήτρια Αθλητικού Ομίλου Αλκυών Ναυπλίου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ