Εορτασμός Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Δήμο μας

0

Η φετινή επέτειος εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 μας βρίσκει αντιμέτωπους με το δεύτερο κύμα έξαρσης του κορωνοϊού. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί και να προασπίσουμε τη δημόσια υγεία.

Λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού δεν θα πραγματοποιηθούν οι στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου, σε όλη την επικράτεια της χώρας, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών.

Οι εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την 28η Οκτωβρίου 2020 περιλαμβάνουν τέλεση δοξολογιών, οι οποίες θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και καταθέσεις στεφάνων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής, θα αναρτήσει την Ελληνική Σημαία στα καταστήματα των Υπηρεσιών του και θα προχωρήσει σε γενικό σημαιοστολισμό από το πρωί της Δευτέρας 26ης Οκτωβρίου ενώ το βράδυ της 27ης και 28ης Οκτωβρίου θα φωταγωγηθούν τα καταστήματα του Δημοσίου, των Ο.Τ.Α., ΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών.

Η ματαίωση των παρελάσεων ουδόλως απαξιώνει τις οφειλόμενες τιμές στους αγωνιστές, στους ήρωες του 1940. Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 είναι αφιερωμένη σε όσους αντιστάθηκαν απέναντι στις δυνάμεις του φασισμού. Μας γεμίζει υπερηφάνεια για το σθένος και την αγωνιστικότητα του Ελληνικού λαού.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ