Επίσκεψη Κώστα Βλάση στη Δ.Ο.Υ. Τρίπολης

0

Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.) Τρίπολης πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής Αρκαδίας ΝΔ Κώστας Βλάσης.

Ο κ. Βλάσης συναντήθηκε με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης κ. Δούβα Ευάγγελο, την Προϊσταμένη της Υποδιεύθυνσης κ. Κατερίνα Λάμπρου και τον Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Προληπτικών Ελέγχων κ. Μιχάλη Προβατάρη , ενώ επισκέφθηκε το σύνολο των υπηρεσιών της Δ.Ο.Υ., προκειμένου να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους και να ενημερωθεί για τις ανάγκες της υπηρεσίας τους.

Ο κ. Βλάσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη λειτουργία της Δ.Ο.Υ. Τρίπολης, ενώ τόνισε πως τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και η Κυβέρνηση θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια αναβάθμισης του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών, συμβάλλοντας στην άμεση επίλυση των όποιων ζητημάτων προκύπτουν τόσο σε επίπεδο στελέχωσης όσο και υλικοτεχνικής υποδομής.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Βλάσης: «Είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε δίπλα στα στελέχη της Εφορίας και να στηρίζουμε το έργο τους με όποιο τρόπο μπορούμε, καθώς η επιτυχία της αποστολής τους παίζει κομβικό ρόλο στα δημόσια έσοδα. Η ψηφιοποίηση πολλών υπηρεσιών έχει συνεισφέρει στην καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και στην ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, όμως οι συνεχείς εξελίξεις δεν μας επιτρέπουν να επαναπαυόμαστε.»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ