Επίσκεψη του Διευθυντή της μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Πολιτισμού και Κοινωφελούς Έργου «Αιγέας»στο Παναρκαδικό…

0

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Γαστρεντερολογική Ενδοσκοπική Μονάδα του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης επισκέφτηκε σήμερα 15-01-2019 ο κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος, Γενικός Διευθυντής της μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Πολιτισμού και Κοινωφελούς Έργου «Αιγέας», συνοδευόμενος από τον Γαστρεντερολόγο, τον Υπεύθυνο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, τη Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

Η Μονάδα εξοπλίστηκε πλήρως και με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας από τον συμπατριώτη μας από τη Στεμνίτσα κ. Θανάση Μαρτίνο μέσω της «Αιγέας». Το Νοσοκομείο εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στο δωρητή, για τη συμβολή του ώστε να λειτουργήσει για πρώτη φορά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, Γαστρεντερολογική Ενδοσκοπική Μονάδα. Με τη λειτουργία της Μονάδας δεν εξυπηρετούνται μόνο οι εξωτερικοί ασθενείς, αλλά κυρίως καλύπτονται όλα τα επείγοντα εσωτερικά και εξωτερικά περιστατικά.

Η Ενδοσκοπική Μονάδα  λειτουργεί κανονικά από τις 18-12-18 και έχει μέχρι σήμερα ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία 30 εξετάσεις.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ