Ερωτήματα Γιαννακόπουλου από την συνέντευξη του υπ. Περιφερειάρχη  κ. Πτωχού…

0

Αγαπητοί φίλες και φίλοι

Οι  εκλογές άρχισαν και επίσημα και πλέον είμαστε έτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ως πολίτης αυτού εδώ του τόπου άκουσα και εγώ λοιπόν απόσπασμα από την συνέντευξη του υπ. Περιφερειάρχη  κ. Πτωχού στον τηλεοπτικό σταθμό action (νομίζω πρέπει να είναι η δεύτερη φορά που τον βλέπω και τον ακούω στην πολιτική μου σταδιοδρομία και ενασχόληση).

Στην εκφορά των λόγων του μίλησε για ‘’λιγότερους πόρους που με την έξυπνη μόχλευση’’ θα μας είναι αρκετοί….

  • Έχει ο κ. Πτωχός κάποια ενημέρωση ότι την επόμενη περίοδο θα έχουμε μείωση των πόρων του κεντρικού κράτους προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου?
  • Έχει ο κ. Πτωχός ή μήπως από το περιβάλλον του κ. Σαμαρά κάποια ενημέρωση ότι πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε γιατί η Πελοπόννησος θα είναι για ακόμη μια φορά ουραγός στις επενδύσεις?
  • Έχει ο κ. Πτωχός να μας αναφέρει κάτι νέο και καινοτόμο για τον ευλογημένο τόπο μας και τους συμπολίτες μας Πελοποννησίους (που δυστυχώς όμως μόλις τώρα φαίνεται να προσπαθεί να γνωρίσει), πέρα από τα πολιτικά κλισέ για ΑΠΕ, Ανάπτυξη…. κτλ?

Με ευχές και τυποποιημένες κουβέντες τύπου ‘’να σπάσουμε αυγά’’ δεν γίνεται αποτελεσματική πολιτική. Δεν λύνεις τα τεράστια προβλήματα που έχει η Πελοπόννησος, παρά μένεις απαθής και ζητιανεύεις το κοκαλάκι που θα σου πετάξουν….

Λοιπόν κ. Πτωχέ εμείς δεν είμαστε έτσι, οι Αρκάδες δεν είναι έτσι, οι Πελοποννήσιοι διεκδικούμε απόλυτα ότι μας ανήκει και ακόμα πιο πολύ διεκδικούμε την επιστροφή στην κανονικότητα με όραμα, ιδέες, γνώση και διαρκή αγώνα.

Έτσι είμαστε, απλά για να γνωριζόμαστε.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΙΟΒΑΣ)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – M.Sc.

ΥΠΟΨ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

‘’ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ’’

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here