Ευχαριστήρια επιστολή για τις δωρεές της οικογένειας Ιωάννη & Παναγιώτας Κολοβού

0

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΡΟΥΣ                                   

Άστρος 15/7/22

 Αγαπητέ μας συμπατριώτη,

 Με την επιστολή μας αυτή, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, τόσο προς εσάς προσωπικά, όσο και προς την αγαπητή σύζυγό σας, κυρία Παναγιώτα, για την έμπρακτη στήριξη και γενναιόδωρη οικονομική στήριξη σας ,που μας προσφέρετε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και για την αποφασιστική σας συμβολή, στην επιτυχή υλοποίηση ενός σημαντικού έργου, στο αγαπητό χωριό μας, τον Αγιάννη.

 Πιστεύουμε ότι η πράξη σας αυτή, αποτελεί ένδειξη του ενδιαφέροντος που δείχνετε για την αισθητική αναβάθμιση του χωριού μας και ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει κίνητρο και για άλλους ανθρώπους, που θα επιθυμήσουν να μιμηθούν το παράδειγμά σας. Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι εργαζόμαστε συνεχώς, όσο το δυνατόν, με αμέριστη αγάπη για το καλό του τόπου μας.

 Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης προς εσάς για την αξιόλογη και αξιέπαινη προσφορά σας.

Με αυτές τις σκέψεις, ως πρόεδρος του Άστρους, θα ήθελα να σας εκφράσω εκ μέρους του συμβουλίου της κοινότητας και όλων των ανθρώπων του τόπου μας, τις πιο εγκάρδιες ευχαριστίες μας, για το συνεχές ενδιαφέρον και την γενναιόδωρη προσφορά σας, προς το χωριό μας τον Αγιάννη.

Η αγάπη των ομογενών μας και η έμπρακτη απόδειξη ότι έξω από την Ελλάδα και τον Αγιάννη, χτυπά δυνατά μια μεγάλη Ελληνική και Αγιαννίτικη καρδιά, όπως είναι η δική σας, μας εμπλουτίζει με τόσα αισθήματα, συγκίνησης, ευγνωμοσύνης και ευχαριστίας!

 

Με σεβασμό κι εκτίμηση,

Ο πρόεδρος της κοινότητας Άστρους

,Κωνσταντίνος Μπάρλας

 

koinotita-astrous.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ