Ευχαριστήριο & Ευχές του Νίκου Καρκούλη

0

Αγαπητοί συμπατριώτες μετά το τέλος των εκλογών τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Μπορεί το αποτέλεσμα για τον συνδυασμό μας να μην ήταν θετικό όμως σίγουρα από όλη την διαδικασία κερδίσαμε πολλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνδημότες μου που με στήριξαν και με την ψήφο τους με ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους σε όλο το δήμο.

Δώσαμε έναν αγώνα δίκαιο και καθαρό, χωρίς καμία βοήθεια και μόνο με τις δικές μας δυνάμεις. Όσον αφορά τη δική μου πλευρά, ειπωθήκαν πολλά αρνητικά προσπαθώντας να βλάψουν εμένα και τον συνδυασμό μας. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ποιος είμαι, ξέρουν το χαρακτήρα μου και ότι δεν θα μπορούσα να κάνω ποτέ κάτι που δεν αρμόζει στις αρχές μου. Θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω τους πολίτες επάξια από τη θέση που μου έδωσαν για το καλό του τόπου μας .

Συγχαρητήρια στο νέο τοπικό συμβούλιο Βερβένων, παρέδωσα την σκυτάλη μετά από 13 χρόνια θητείας και είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνουν νέα παιδιά με όρεξη και αγάπη για το χωριό μας.

Θέλω επίσης να δώσω τις ευχές μου στον Κο Καμπύλη και σε όλους τους υποψήφιους που εκλέχθηκαν και δηλώνω ότι θα είμαι σύμμαχος σε ότι έχει σχέση με το καλό του τόπου μας .

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ