Ημέρα Καριέρας: Ημερίδα σχετικά με τη λειτουργία του ΔΙΕΚ Άστρους (videos & photos)

0

Πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία η προγραμματισμένη ημερίδα στο ΕΠΑ.Λ. Άστρους ,αφιερωμένη στην Ημέρα Καριέρας, που διοργάνωσαν ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, σε συνεργασία με το ΔΙΕΚ Άστρους.

Σκοπός της ημερίδας ήταν να γνωρίσουμε καλύτερα τα οφέλη της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και να ενημερωθούμε για τους κύκλους μαθημάτων και τα προγράμματα σπουδών.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της επιτροπής παιδείας κ. Α. Αρφάνης, ακολούθησε ο χαιρετισμός του δημάρχου κ. Γ. Καμπύλη, και στην συνέχεια ακολούθησαν  οι χαιρετισμοί ,από τον  διευθυντή του ΕΠΑΛ κ. Β. Κολοβού ,του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Μ. Σκαντζού, και απο τον πρόεδρο του επιμελητηρίου κ. Ι. Τρουπή.

Ακολούθησε η παρουσίαση  σχετικά με τη λειτουργία του ΔΙΕΚ  από τον κ. Κατσίρη Ιωάννη, Διευθυντή ΔΙΕΚ Τρίπολης., και η ημερίδα ολοκληρώθηκε, με την Κεντρική ομιλήτρια, την κα. Λυτρίβη Ιωάννα, Βουλευτή Επικρατείας (πρ. Διευθύνουσα Σύμβουλος στον ΕΟΠΠΕΠ)

Παραβρέθηκαν ακόμα στην εκδήλωση, ο πρόεδρος της κοινότητας Άστρους κ. Κ.Μπάρλας , οι αντιδήμαρχοι, δ/σ, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Δ.Γκαύρος, και πλήθος υποψηφίων δ/σ  και π/σ συμβούλων.

Επιμέλεια -Παρουσίαση-Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος & Tem Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ