Η κοπή της πίτας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας & του Α.Ε.Ε.Σ.Κ στο Κορακοβούνι- Δείτε & την Ετήσια Χοροεσπερίδα του ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου

0

Πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας του πολύούχου Άγιου Βασίλειου στο Κορακοβούνι, η κοπή της πίτας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Σύλλογου Κορακοβουνίου στο κοινοτικό κατάστημα του Δήμου.

Το παρών έδωσε αρκετός κόσμος με τον Δήμαρχο τον πρόεδρο του χωριού και τον πρόεδρο του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου πριν αρχίσει η κοπή να δίνουν τις ευχές τους για ένα ευτυχισμένο και υγιές 2018.

Στο τραπέζι υπήρχαν 3 Βασιλόπιτες με 3 φλουριά η κάθε μία με τον κάθε ένα τυχερό να κερδίζει ένα χρηματικό ποσό. Το παράδοξο είναι όμως ότι βρέθηκαν 4 φλουριά…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ετήσια Χοροεσπερίδα του ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου (Φωτο & Βίντεο)

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου ο Α.Ε.Ε.Σύλλογος Κορακοβουνίου σε συνεργασία με τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας διοργάνωσε με επιτυχία και κέφι την ετήσια χοροεσπερίδα του στο κέντρο «ο Ρήγας», στο Κορακοβούνι.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Α.Ε.Ε.Σ. Κορακοβουνίου κ.Λυτρίβης Γεώργιος με μια μικρή αναδρομή στη χρονιά που πέρασε και στα δρώμενα του συλλόγου και έπειτα έδωσε τον λόγο στον δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας, κ. Μαντά Παναγιώτη, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για τη δημιουργία μουσείου σχολικής εκπαίδευσης στο Κορακοβούνι.

Ακόμα ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας βράβευσε για την προσφορά του, τον παίχτη του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος Δημήτρη Κουρμπέλη. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε για λογαριασμό του ποδοσφαιριστή ο πατέρας του κ. Κουρμπέλης Ιωάννης.

Η ορχήστρα του Παναγιώτη Σούρσου διασκέδασε τους παρευρισκόμενους με παραδοσιακά τραγούδια και ο χορός ξεκίνησε από νωρίς.

Ανάμεσα στους επισκέπτες της εκδήλωσης βρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, κ.κ. Γκαύρος Δημήτρης, Σαβούρδος Πέτρος και Χονδρολέος Ιωάννης, ο αρχηγός της δημοτικής αντιπολίτευσης κ. Καμπύλης Γεώργιος, ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών Αρφάνης Δημήτρης και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Κολαρετάκης Άρης.

και του χρόνου με υγεία

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ