Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε με επιτυχία στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Α.Τ.Μ.

0

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε με επιτυχία στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Α.Τ.Μ. (Arabian Travel Market) DUBAI-2023, που διεξήχθη στο Ντουμπάι, κατά το χρονικό διάστημα  01 – 04 Μαΐου 2023 και στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού S.I.Τ.F. (Seoul Interrnational Travel Fair) SEOUL-2023, που διεξήχθη στην Σεουλ, κατά το χρονικό διάστημα  04 – 07 Μαΐου 2023. Στόχος ήταν η προβολή του προορισμού της Πελοποννήσου με την ποικιλομορφία που τη διακρίνει και τις υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές της να συμβάλλουν σημαντικά στην αύξηση του εισερχόμενου στην περιοχή τουρισμού και στην τόνωση της υπεραξίας της πελοποννησιακής οικονομίας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε με μονά περίπτερα (booths), εντός των Εθνικών περιπτέρων του Ε.Ο.Τ., προκειμένου να υλοποιηθούν οι ενέργειες και οι δράσεις που απαιτούνταν για την προώθηση της καμπάνιας τουριστικής προβολής του προορισμού «Πελοπόννησος». Οι Α.Τ.Μ. (Arabian Travel Market) και S.I.Τ.F. (Seoul Interrnational Travel Fair) , είναι δύο από τις κορυφαίες διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού, μέσω των οποίων ανοίγονται νέες επιχειρηματικές δυνατότητες στην Μέση και Άπω Ανατολή για επαγγελματίες του εισερχόμενου και εξερχόμενου τουρισμού.

Συναντηθήκαμε και μιλήσαμε με πλήθος Επαγγελματιών του τουρισμού απ’ όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας τον προορισμό μας με τα αξιοθέατα, τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα  και τις υπηρεσίες μας στα μεγαλύτερα brands στο χώρο της φιλοξενίας (ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες κ.λ.π.), ανοίγοντας νέους δρόμους και προοπτικές συνεργασίας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις καινοτόμες τάσεις βιώσιμων ταξιδιών και στον εντοπισμό  στρατηγικών ανάπτυξης σε συγκεκριμένους βασικούς τομείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here