Η DEMO στηρίζει τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ Α.Ο. Τρίπολης

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η DEMO στηρίζει τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ Α.Ο. Τρίπολης

Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, για ακόμη μια χρονιά βρίσκεται ως χορηγός στο πλευρό του Αθλητικού Συλλόγου «ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. Τρίπολης», ενός εκ των πιο ιστορικών σωματείων της Αρκαδίας.

Συνεπής στη δέσμευσή της για υπεύθυνη παρουσία στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται και την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους, η εταιρεία στηρίζει τον Αθλητικό Σύλλογο, και τη συμμετοχή της ομάδας στις εθνικές διοργανώσεις, συμβάλλοντας στην κάλυψη των αναγκών της ομάδας για τις σχετικές αθλητικές δαπάνες μεταφοράς, σίτισης, ένδυσης και προμήθειας εξοπλισμού προπόνησης.

Ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. απαρτίζεται από μεγάλο αριθμό Αρκάδων ποδοσφαιριστών, σε ποσοστό τουλάχιστον 90% του δυναμικού της ομάδας και μετρά σχεδόν έναν αιώνα παρουσίας, καθώς ιδρύθηκε το 1927. Η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου διακρίνεται ως πολυνίκης του τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας, ενώ έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής.

Η λειτουργία της DEMO είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την προσφορά προς την κοινωνία. Σε αυτό το πλαίσιο, για κάθε απόφαση, πρωτοβουλία και δράση μοναδικό σημείο αναφοράς είναι ο άνθρωπος και πρωταρχικός στόχος η βελτίωση ποιότητας ζωής.

 

Σχετικά με τη DEMO ABEE

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Το εργοστάσιο της εταιρείας στο Κρυονέρι Αττικής είναι το μεγαλύτερο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως στην παραγωγή ενεσίμων, με σύγχρονες εγκαταστάσεις 66.000 τ.μ. που περιλαμβάνουν 4 παραγωγικές μονάδες, 25 γραμμές παραγωγής και εργαστήρια έρευνας και ποιοτικού ελέγχου. Η DEMO απασχολεί σήμερα πάνω από 1200 εργαζόμενους σε Αττική και Θεσσαλονίκη και είναι πρώτη σε νοσοκομειακές πωλήσεις (σε αριθμό τεμαχίων) στην Ελλάδα στα ενέσιμα προϊόντα όλων των μορφών. Η εταιρεία έχει ευρεία δραστηριότητα διεθνώς εξάγοντας πάνω από το 85% της παραγωγής της, ενώ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Σήμερα η DEMO υλοποιεί ένα πολύπλευρο επενδυτικό πλάνο 356εκ.ευρω που εστιάζει στην ενίσχυση της θέσης της διεθνώς και την είσοδό της σε τομείς με υψηλή αναπτυξιακή προοπτική όπως η ανάπτυξη και παραγωγή πρώτων υλών και βιοομοειδών φαρμάκων. Μάθετε περισσότερα στο www.demo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ