Θ/Κ ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ | Ένας Ζωντανός Θρύλος – Σκηνοθεσία: Χρήστος Γιατράκος

0

 Σας παρουσιάζουμε το ντοκιμαντέρ για τον Ζωντανό Θρύλο του Πολεμικού Ναυτικού… το Θωρηκτό Αβέρωφ !!! Εισχωρούμε στα άδυτα του καταδρομικού Αβέρωφ του πολεμικού μας ναυτικού σε χώρους που δεν έχει δει ποτέ ο επισκέπτης. Μαθαίνουμε για την ζωή και την καθημερινότητα του πληρώματος.

Το θάρρος και το σθένος των Αξιωματικών. Νιώθουμε ρίγος και υπερηφάνεια για τις σημαντικές αποφάσεις με τις οποίες το θωρακισμένο καταδρομικό Αβέρωφ έγραψε την δική του ιστορία και στιγμάτισε με την δράση του, την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας. Η εταιρία μας 8Film Productions ανέλαβε την δημιουργία του ντοκιμαντέρ για το Θωρηκτό Αβέρωφ σε σκηνοθεσία Χρήστου Γιατράκου.

Η κινηματογράφηση πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαρτίου 2021 ακριβώς 111 χρόνια από την καθέλκυση του στις 12 Μαρτίου 1910 και με αφορμή τις δράσεις για τα 200 Χρόνια από την Ελληνική επανάσταση. Το θωρακισμένο καταδρομικό «Γεώργιος Αβέρωφ» είναι ιστορικό πλοίο της νεότερης Ελλάδας.

Παρά το γεγονός ότι αναφέρεται ως θωρηκτό, είναι θωρακισμένο καταδρομικό, κλάσης ΠΙΖΑ, το οποίο ναυπηγήθηκε στα ναυπηγεία του Oρλάντο στο Λιβόρνο της Ιταλίας την περίοδο 1908 – 1911, και εντάχθηκε στο τότε Ελληνικό Βασιλικό Ναυτικό. 🎬

Σκηνοθεσία: Χρήστος Γιατράκος 🌐 https://chrisgiatrakos.gr/

🎦 Κάμερες : Χρήστος Γιατράκος – Φώτης Τζανετάκος 🎦 Drone Pilot : Chris Giatrakos #Averof #Documentary #warship #Αβέρωφ #flagship #ντοκιμαντέρ #Director #Giatrakos #chrisgiatrakos #8film #8FilmProductions Ευχαριστούμε τους Αρχηγό Γ.Ε.Ν. Κυβερνήτη Π.Ν.Μ. Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ Εκπρόσωπο τύπου Γ.Ε.Ν. Υποστηρικτής Επικοινωνίας La Famiglia Radiο Σπύρος Σουλιώτης Αναστάσιος Κοτσώνης Διονύσιος Σκριβάνος 🎬 Παραγωγή | 8 Film Productions © 2021 🌐 www.8film.gr Η εταιρία CHRIS GIATRAKOS | 8 FILM PRODUCTIONS ανέλαβε την παραγωγή του ντοκιμαντέρ με σκοπό την προβολή των χώρων του πλοίου, ειδικά για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να το επισκεφτούν και να μάθουν για την ιστορία του πλοίου από κοντά. ✅ Μάθετε περισσότερα για μας https://chrisgiatrakos.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ