ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΜΑΣ!

0

Κάτι πολύ σπουδαίο γίνεται επίσης και στην Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος Panarcadian Federation of Greece το τελευταίο διάστημα και φυσικά ο πρωτεργάτης Παναγιώτης Μπένος Πρόεδρος Παναρκαδικής μαζί με τον Παναγιώτη Παγιώτα Γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας, την Anastasia Darra ειδική γραμματέα Κυνουρίας και όλα τα αξιόλογα στελέχη που απαρτίζουν το ΔΣ της ομοσπονδίας μας έχουμε βάλει το πήχη πολύ ψηλά.

Άλλωστε όλοι είδαμε σήμερα την σπουδαία σε βάθος και επίπεδο δουλειά και όλοι διαπιστώσαμε ότι η Αρκαδία μέσω της ΠΟΕ δεν είναι πια ο φτωχός συγγενής.

Πέρα από πολιτικές αποχρώσεις και εξαρτήσεις η ΠΟΕ και συγκεκριμένα ο πρόεδρος κ Μπένος Παναγιώτης αγκαλιάζει και ακούει κάθε καλή σκέψη για τον Νομό μας.

Στην σημερινή εποχή είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένας τέτοιος σύμμαχος ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ σημασίας όπως η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος στους Δήμους και στους συλλόγους μας.

Προ καιρού είχα τονίσει δημόσια και θα το ξαναπώ πάλι.

Μην βλέπουν κάποιοι καχύποπτα την ΠΟΕ και τους ανθρώπους από την Αθήνα που τρέχουν για την Αρκαδία.

Μην υποτιμούν και μην απαξιώνουν την ΠΟΕ.

Το καλοκαίρι στο παγκόσμιο συνέδριο στην Τρίπολη όλοι θα θέλουν επικοινωνιακό κομμάτι και θα είναι στην πρώτη γραμμή της φωτογράφισης.

Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο κεφάλαιο αποδεδειγμένα για την Αρκαδία μας είναι η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος που λειτουργεί ενωτικά και αποτελεσματικά.

Στην Αρκαδία πλέον όλοι γνωριζόμαστε και από την καλή και απ την ανάποδη.

Ελπίζουμε ότι σύντομα η Αρκαδία θα ανέβει εκεί που της αξίζει μέσω της ΠΟΕ και η ΚΥΝΟΥΡΙΑ μας θα πάρει το ανάλογο κομμάτι που της αναλογεί από αυτήν την επιτυχία και θέλω να τονίσω εδώ ότι η ΤΣΑΚΩΝΙΑ έχει ήδη νιώσει την δύναμη της ΠΟΕ (χριστούγενα 2023) και ελπίζω να ακολουθήσουμε και εμείς στην Βόρεια Κυνουρία σύντομα.

Γιαννης Ευ Δαλιάνης
Αντιπρόεδρος Κυνουρίας ΠΟΕ
Δημ Σύμβουλος βόρειας Κυνουρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ