Κλιμάκια της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας συνοδευόμενα από τους υποψηφίους βουλευτές  περιοδεύουν σε ολόκληρη την Αρκαδίας.

0

Δελτίο τύπου

Σε συνέχεια της μεγάλης νίκης τις 21ης Μαΐου ο αγώνας για την ολική επαναφορά της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής συνεχίζεται καθημερινά σε κάθε γωνιά της Αρκαδίας.  Πόλη – πόλη, χωριό – χωριό, σπίτι – σπίτι, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και των τοπικών οργανώσεων,  συνοδευόμενα από τους υποψηφίους βουλευτές Αρκαδίας ενημερώνουν τους πολίτες για τις θέσεις του κόμματος μας στα προβλήματα της χώρας αλλά και της Αρκαδίας μας.

Οι εκλογές τις 25ης Ιουνίου αποτελούν ακόμη μία μεγάλη δοκιμασία για την πραγματική δημοκρατική – σοσιαλιστική παράταξη η οποία μπορεί να σταθεί απέναντι από τον «ελιτισμό» του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της Ν.Δ και τον «λαϊκισμό» του κ. Τσίπρα.

Η επιδοματική πολιτική «πείνας», η εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων, η «ασυδοσία» των funds, η «λεηλασία» της δημόσιας παιδείας και ο συνεχής υποβιβασμός του Ε.Σ.Υ., του μέγιστου δημιουργήματος των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, είναι ξεκάθαρη.

Με γνήσια προοδευτικότητα στεκόμαστε απέναντι σε όσους διαλύουν τη χώρα και εκτινάσσουν για ακόμη μία φορά το δημόσιο χρέος της.

Μέλη του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας τις επόμενες ημέρες θα βρίσκονται σε κάθε σημείο του νομού μας, ώστε να ενημερώσουν όσους περισσότερους πολίτες.

Το διακύβευμα της κάλπης τις 25ης Ιουνίου είναι σπουδαίο, συμμετέχουμε – στηρίζουμε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για μία σοβαρή και ουσιώδη αντιπολιτευτική  δύναμη μέσα στη βουλή αλλά και στην κοινωνία.

 

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here