Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στην Βόρεια & Νότια Κυνουρία

0

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας  αποτελούμενο  από τους κ.κ Χρήστο Δήμα ,Κώστα Κυρανάκη ,μαζί τους και  οι υποψήφιοι βουλευτές Αρκαδίας. κ. Κώστας Βλασης & κ. Φ.Δαλιάνη, καθώς και ο Β.Κοντοζαμάνης, η πρόεδρος Νομαρχιακής της Ν.Δ κ. Β. Μαυραιδοπούλου, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βόρειας Κυνουρίας, Μιχάλης Χαλδούπης, βρέθηκε σήμερα στην Βόρεια Κυνουρία  & στο Άστρος.

Συναντήθηκαν με το Δήμαρχο κ. Γ. Καμπύλη , τον υποψ. δήμαρχο κ..Δ.Γκαύρο, τον σντιδήμαρχο κ.Θ.Πλακοκέφαλο, τον πρώην δήμαρχο κ.Γ.Δαλιάνη  και άλλους τοπικούς παράγοντες της Ν.Δ και  στην συνέχεια συνομίλησαν με πολίτες. Αργότερα  το κλιμάκιο περιόδευσε στην Νότια Κυνουρία και το βράδυ, θα παραβρεθούν στην κεντρική εκδήλωση στην Τρίπολη.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και πίνακας

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο

ΔΗΜ.ΤΟ. Βόρειας Κυνουρίας

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου επισκέφτηκε τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τους κυριους Κωνσταντίνο Κυρανάκη και Χρήστο Δήμα.
Το κλιμάκιο υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βόρειας Κυνουρίας, Μιχάλης Χαλδούπης, παρουσία των Βασίλη Κοντοζαμάνη, Κώστα Βλάσση, Φωτεινής Δαλιάνη, Γιώργου Καμπύλη (δήμαρχος Β. Κυνουρίας) και της προέδρου της νομαρχιακής, Βάλιας Μαυραειδοπούλου.
Επισκεφτήκαμε παραγωγικές επιχειρήσεις της περιοχής και συνομιλήσαμε με τους υπεύθυνους αυτών. Οι εντυπώσεις που άφησαν σε εμάς και στο κλιμάκιο ήταν άριστες.
Για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Βόρειας Κυνουρίας,
Μιχάλης Χαλδούπης

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Πρόσκληση Σήμερα Πέμπτη 22/06 στις 19:30 σας προσκαλώ στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Τρίπολη (Εθνικής Αντιστάσεω 10), όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία των υποψηφίων βουλευτών K.K. Δήμα, Κυρανάκη και Χρυσοχοϊδη, οι οποίοι επισκέπτονται την Αρκαδία μας, αλλά και των υποψήφιων βουλευτών του νομού μας. Σας περιμένουμε!"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here