Κοινωνική – Πολιτιστική & Αθλητική πρόταση του Γιάννη Δαλιάνη…

0

Αγαπητοί φίλοι
 
Ύστερα από αρκετές μέρες αισθάνομαι και εγώ την υποχρέωση να ευχαριστήσω το εκλογικό σώμα και τους Ανθρώπους του Πανθυρεατικός Α.Ο Άστρους για την συμμετοχή μου στο ΔΣ (ως υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων και σε θέματα Δήμου) της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας.
 
Όπως όλοι γνωρίζουμε για το ΑΣΤΡΟΣ η ομάδα του Πανθυρεατικού είναι ένα σύμβολο και σημαντικό μέρος της ιστορίας μας ως Πόλη.
Η ομάδα μας έχει την δυναμική να κάνει πολύ σημαντικά πράγματα πέρα και από το ποδόσφαιρο.
 
Διαθέτει όλα τα φόντα να δημιουργήσει ως Πολιτιστικός & Αθλητικός σύλλογος δράσεις πέρα των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.
Πρόσφατα έγινε επίσημα μια πρόταση στο ΔΣ της ομάδος με την ιδιότητα μου ως Αντιπρόεδρος ΠΟΕ Κυνουρίας και κατόπιν συνεννόησης με τον Παναγιώτης Μπένος Πρόεδρος Παναρκαδικής και είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματικά όλα τα μέλη της ομάδας την αγκάλιασαν εξ αρχής με πρώτον τον Πρόεδρο κ Τσιβεριώτη Ιωάννη.
 
Η πρόταση μας στην ομάδα είναι να θεσμοθετήσουμε κάθε αρχές Σεπτέμβρη στο Δημοτικό Γήπεδο Αστρους ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΙΧΟΣ και πάντα σε συνεργασία με την ΠΟΕ ,την κοινότητα Αστρους και τον Δήμο μας μια “Ημέρα Άστρους” που να περιλαμβάνει από το πρω,ί Αιμοδοσία σε συνεργασία με τους Αρμόδιους φορείς, να ακολουθούν αγώνες Ακαδημιών η παλαιμάχων πάντα μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα και να κλείνουμε πάντα με έναν φιλικό αγώνα της επίσημης ομάδας μας, με ομάδα μεγαλύτερης εμβέλειας η στην προκειμένη περίπτωση για φέτος, με την εθνική ομάδα παλαιμάχων του 1985 1995 καθώς είμαστε σε επαφές με τους αρμόδιους.
 
Όπως όλοι γνωρίζουμε το Αίμα είναι ένα αγαθό που όλοι και ειδικά τα μικρά παιδιά το χρειάζονται.
Τα έσοδα από κάθε τέτοια διοργάνωση ,που υποχρέωση όλων μας είναι να πετύχει και από την στιγμή που θα γίνει θεσμός,
πρόταση μας είναι ,να πηγαίνουν σε ανθρώπους που χρειάζονται υγειονομική περίθαλψη και έχουν προβλήματα υγείας από την περιοχή μας.
 
Και φυσικά στόχος όλων είναι αυτή η εκδήλωση να εδραιωθεί ως μια Κοινωνική-Πολιτιστική- Αθλητική που όμοια της στην Αρκαδία δεν θα υπάρχει με την ανάλογη επισκεψιμότητα και επιτυχία που της αρμόζει.
 
Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της ΠΟΕ κ Μπένο Παναγιώτη που με την σειρά του με τοποθέτησε στην Επιτροπή Αθλητισμού της ΠΟΕ και μας δίνει το δικαίωμα να ενώσουμε τις Αθλητικές με τις Ανθρώπινες αξίες στην Αρκαδία μας.
 
 
Και αυτό ο ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ με τον κόσμο ,το γήπεδο και την ιστορία που διαθέτει μπορεί να το πετύχει.
 
Γιάννης Ευ Δαλιάνης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ