Κώστας Μανδρώνης: «Σημαντικά έργα αναβάθμισης και οδικής ασφάλειας» & Άλλα νέα…

0

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας, Κώστας Μανδρώνης, σχολιάζοντας τις αποφάσεις της πρόσφατης συνεδρίασης της Περιφερειακής Επιτροπής, προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής  Πελοποννήσου συζητήθηκαν θέματα και για την Αρκαδία, που αξίζει να αναδείξουμε.

Συνεχίζεται το πολύ σημαντικό έργο της αντικατάστασης των τριών καταθλιπτικών αγωγών αποβλήτων στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Πρόκειται για ένα έργο που με την ολοκλήρωσή του θα κάνει δυνατή τη σύνδεση των κατοικιών και επιχειρήσεων με το αποχετευτικό δίκτυο, ενώ θα αναβαθμίσει το περιβάλλον και την ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Επίσης, εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΕΠ.ΟΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ -ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟΣ  με Προϋπολογισμό 220.000,00 ευρώ που θα δώσει λύσει στα προβλήματα του συγκεκριμένου δρόμου, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των οδικών δικτύων».

Ακολουθούν αναρτήσεις από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

«Εβδομάδα Μητέρας» | Σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Κώστας Μανδρώνης: «Σημαντικά έργα αναβάθμισης και οδικής ασφάλειας»

Στην 11η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμάτας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Δωρεάν Δερματολογικός Έλεγχος έναντι του Καρκίνου του Δέρματος από τους Ιατρικούς Συλλόγους, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής | Δημήτρης Πτωχός: «Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες που προάγουν την εκπαίδευση, την τεχνολογία και την ανάπτυξη»

Αναστάσιος Γκιολής: «Σημαντικές αποφάσεις για το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου»

TEDxKlonatzidika 2024 | Γιορτή ιδεών και εθελοντικής προσφοράς με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ