ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

0

Ευχαριστούμε όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της παράταξής μας και του ΚΚΕ και συμπορεύτηκαν μαζί μας. Ολους και όλες που μας τίμησαν, συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης παρά τις όποιες πιέσεις, αλλά και αυτούς που σε δύσκολες συνθήκες, αντιστεκόμενοι στα ψεύτικα διλήμματα, τους εκβιασμούς και τις αυταπάτες που καλλιέργησαν οι διαχειριστές της αντιλαϊκής πολιτικής, έφτασαν έως την κάλπη. Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στο Κόμμα μας.

Θεωρούμε πως η αντιπαράθεση, η πόλωση, οι υποσχέσεις, τα εκβιαστικά διλήμματα, διαμόρφωσαν ένα τέτοιο κλίμα που επέδρασε σε λαϊκό κόσμο, ο οποίος παραμένει εγκλωβισμένος στη λογική των μειωμένων απαιτήσεων, καθώς δεν έχει πιστέψει στη δύναμή του, τη δύναμη που του δίνει η συμμετοχή του στο εργατικό-λαϊκό κίνημα.

Κάνουμε σαφές πως στο  δήμο μας  όπου  έχουν περάσει στο β’ γύρο εκπρόσωποι του νέου διπολισμού και των συνοδοιπόρων του, εκφράζουμε την αντίθεσή μας δηλώνοντας ότι θα μας βρουν απέναντι από θέση  αντιπολίτευσης σε αντιλαϊκές επιλογές τους, δεν πρόκειται να δώσουμε λευκή επιταγή σε κανέναν δεν στηρίζουμε κανέναν από τους δύο υποψήφιους δημάρχους Βόρειας Κυνουρίας και καλούμε τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τη νεολαία να εκφράσει την αντίθεσή της με άκυρο, λευκό η όποιον άλλο πρόσφορο τρόπο στο β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών.

Μπροστά μας τώρα έχουμε τη μάχη των βουλευτικών εκλογών στο τέλος Ιούνη. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη με αισιοδοξία, κόντρα σε διλήμματα, που θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο, στο όνομα κάποιων επιμέρους διαφορών που δεν αλλάζουν την ουσία της στρατηγικής σύμπλευσης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, τα άλλα κόμματα. Η επίσπευση των εκλογών έχει, εκτός των άλλων, ως στόχο να μην ανακοπεί η προώθηση συγκεκριμένων σχεδιασμών του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και σε σχέση με το Κυπριακό και άλλα ζητήματα, σε βάρος των λαών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ