ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΑΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ <<ΝΕΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ >>

0

Πριν από δύο περίπου μήνες , εμείς οι πέντε υποψήφιοι για  την Κοινότητα  Πραστού , συγκεντρωθήκαμε για να συζητήσουμε κατ΄  αρχήν τα πολλά προβλήματα που  απασχολούν το χωριό μας, τον Ιστορικό Πραστό Κυνουρίας. Επικεντρωθήκαμε κυρίως στο δύσκολο παρόν  και στο τί μπορεί και πρέπει να γίνει για το  αύριο του χωριού μας.

Αποφασίσαμε ομόφωνα  να πορευτούμε με τον συνδυασμό του κ.Γκαύρου  Δημήτρη – ΝΕΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ- και καταθέσαμε τις υποψηφιότητες μας .

Απευθυνόμαστε σε όλους τους Πραστιώτες ζητώντας τους να μας εμπιστευτούν με τον ψήφο τους  και να μας στηρίξουν ενεργά για να παλέψουμε για το μέλλον του χωριού μας .

Έχουμε καταγράψει τα προβλήματα και έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις  , όμως πάνω απ΄ όλα θέλουμε με ειλικρίνεια να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα αγωνιστούμε για την ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΣΤΙΩΤΩΝ.

Το νερό για την ύδρευση  και η συντήρηση του εσωτερικού και εξωτερικού δικτύου είναι πρόβλημα άμεσης προτεραιότητας που πρέπει να βρει μόνιμη λύση .

Η  ανάδειξη της οικιστικής ιδιαιτερότητας του οικισμού με επεμβάσεις ανάπλασης στους δρόμους  αλλά και στα σημαντικά μνημεία του  και  στους κοινόχρηστους χώρους  .

Η βελτίωση και συντήρηση του δρόμου προς Άγιο Ανδρέα αλλά και των αγροτικών δρόμων είναι εξίσου απαραίτητη για την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών .

Η πολιτιστική δουλειά των Συλλόγων αλλά και ο εναλλακτικός τουρισμός είναι στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν την ανάδειξη του χωριού μας.

Σίγουρα υπάρχουν πολλά άλλα μικρά αλλά σημαντικά καθημερινά προβλήματα που πρέπει να αναδειχτούν και να επιλυθούν με την συμμετοχή όλων μέσα από  συχνές ενημερώσεις της Κοινότητας αλλά και σε τακτικές Λαϊκές Συνελεύσεις  των κατοίκων .

Με  ευθύνη και με ειλικρίνεια σας υποσχόμαστε να δουλέψουμε για το αγαπημένο μας χωριό. Δεν έχουμε να υποσχεθούμε και να τάξουμε μικρορουσφέτια  και έργα που έχουν σκοπιμότητες και προεκλογική μόνο αξία και χρησιμότητα . Θεωρούμε αδιανόητο να τσιμεντοστρώνονται δρόμοι επιλεκτικά στο χωριό μας 15 ημέρες πριν τις εκλογές.

Γιατί κύριε Δήμαρχε;;;;

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

1.ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

  1. ΠΡΟΒΑΤΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  2. ΣΚΑΝΤΖΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  3. ΣΟΥΡΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  4. ΧΟΝΔΡΟΛΕΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ