Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα για άνεργους νέους ηλικίας 18 έως 25 ετών

0

Η ελληνική εταιρεία διοικήσεων επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.) ανακοίνωσε την έναρξη υποβολής αιτήσεων των ωφελουμένων της Πράξης «Κατάρτιση, πιστοποίηση και συμβουλευτική με στόχο την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων άνεργων νέων 18-24 ετών σε ειδικότητες του τομέα του εξαγωγικού εμπορίου προϊόντων με έμφαση στον πρωτογενή τομέα της παραγωγής».

Η Πράξη αποσκοπεί στην συμβουλευτική καθοδήγηση, κατάρτιση και πιστοποίηση των επαγγελματικών προσόντων 3.600 ανέργων και οικονομικά μη ενεργών νέων, ηλικίας από 18 έως 24 ετών, στο αντικείμενο των εξαγωγών με έμφαση στον Πρωτογενή Τομέα, με στόχο την ενίσχυση των προσόντων τους, ώστε να αποτελέσουν ένα σημαντικό απόθεμα ανθρώπινου δυναμικού στον κλάδο του εξαγωγικού εμπορίου.

Το ΚΕΚ Ανάπτυξη & Εξέλιξη προετοιμάζοντας έγκαιρα τα νέα επιδοτούμενα προγράμματα  καλεί όλους τους άνεργους  να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή. Πληροφοριακό υλικό ( Εκδήλωση ενδιαφέροντος, Ενημερωτικό δελτίο, Δικαιολογητικά κτλ) μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας, στο σύνδεσμο εδώ.

Ο Φορέας μας πρόκειται να υλοποιήσει πρόγραμμα για 200 ανέργους (με ή χωρίς κάρτα ανεργίας) σε ολόκληρη την Αρκαδία. Όσοι κάνουν αίτηση θα ενταχθούν στο πρόγραμμα.

ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 09:00-21:00 & Σάββατο 09:00-14:00

  • ΑΣΤΡΟΣ, ΤΗΛ-ΦΑΞ: 2755024094
  • ΤΡΙΠΟΛΗ (ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 127), ΤΗΛ-ΦΑΞ: 2710227703

email: kek@anaptixi-exelixi.gr   –  web: http://www.anaptixi-exelixi.gr

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ