ΟΓΑ : Στην τελική ευθεία τα οικογενειακά επιδόματα

0

Δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση σχετικά με την ημερομηνία καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων, τα οποία, όπως πρώτοι είχαμε γράψει, θα δοθούν κοντά στις 20 Οκτωβρίου.

«Πηγές» του ΟΓΑ είχαν προσδιορίσει αυτή την ημερομηνία, εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο όπως είχαν πει στην aftodioikisi.gr, πιο ξεκάθαρη εικόνα θα υπήρχε το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, εφόσον είχαν προχωρήσει οι διαδικασίες.

Σε νέα επικοινωνία που είχαμε με τον ΟΓΑ, μας είπαν  ότι «δεν αλλάζει κάτι ως προς το χρονοδιάγραμμα που είχε προσδιοριστεί, ωστόσο δεν μπορεί να υπάρξει ακόμη κάποια ημερολογιακή δέσμευση».

Σε κάθε περίπτωση, πάμε για το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Η aftodioikisi.gr θα βρίσκεται σε επικοινωνία με τον ΟΓΑ, προκειμένου να ενημερωθούν άμεσα οι δικαιούχοι.

Σημειώστε, ότι προσφάτως εγκρίθηκε απόφαση για την ανάληψη δέσμευσης πίστωσης, ύψους 232 εκατ. ευρώ, σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προκειμένου να επιχορηγηθεί ο ΟΓΑ για την καταβολή του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και του ειδικού επιδόματος τριτέκνων και πολυτέκνων, καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών.

.aftodioikisi.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here