Οι «Γιατροί της Αγάπης» προσέφεραν απλόχερα την αγάπη τους! στον Δήμο μας…

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σήμερα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η επίσκεψη  των «Γιατρών της Αγάπης» ,που οργάνωσαν από κοινού, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, μαζί με το Κέντρο Υγείας Άστρους.

Ένα διήμερο ιατρικών εξετάσεων,από γιατρούς  διαφόρων ειδικοτήτων με μεγάλη εμπειρία, ξεκίνησε χθες 23/6,και τελείωσε σήμερα το μεσημέρι 24/6. Δωρεάν εξετάσεις για όλους τους δημότες και κατοίκους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Μεγάλη η ανταπόκριση των δημοτών για τους γιατρούς ειδικοτήτων,και να σημειώσουμε ότι οι ίδιοι επισκέφθηκαν ακόμα και ασθενείς στα σπίτια τους, εφόσον αδυνατούσαν να προσέλθουν λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας …

Σήμερα το μεσημέρι, μετά το πέρας των ραντεβού,έγινε ευχαριστήρια εκδήλωση στο χώρο του Κέντρου Υγείας Άστρους.Η διευθύντρια του Κ.Υ ,κ.Πηγή Περδικάκη, η οποία άνοιξε την τελετή,ευχαρίστησε εγκάρδια τους γιατρούς για την προσφορά τους,εκ μέρους όλων.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Γ.Κουτρουμπής,ο όποιος εκπροσωπούσε το δήμαρχο κ. Π.Μαντά,αφού ζήτησε συγνώμη αρχικά εκ μέρους του δημάρχου που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, λόγω προσωπικού ξαφνικού κωλύματος, μετέφερε τις προσωπικές του ευχαριστίες. Ακολούθησε η απονομή τιμητικών πλακετών  προς τους ”Γιατρούς της Αγάπης”από τον κ.Γ.Κουτρουμπή ,μαζί με την δ/σ κ.Κα Π.Κολοβού.

Οι γιατροί ανταπέδωσαν τις ευχαριστίες μαζί με τους συνοδούς της ομάδας ,για την εξαιρετική  φιλοξενία που τους έγινε στον τόπο μας, για την αγάπη του κόσμου που δεν την έχουν δει σε τόσα μέρη της Ελλάδας που έχουν γυρίσει,καθώς και για το προσωπικό του Κέντρου Υγείας, για την εξαιρετική μεταξύ τους συνεργασία.

Στην τελετή παραβρέθηκε και η πρόεδρος των Φίλων Κ.Υ Άστρους, κ. Β.Δεληγιάννη, καθώς και μέλη του Δ.Σ

Αξίζουν πολλά μπράβο! και στις κυρίες,Μαρά Ειρήνη και Αρφάνη Γιώτα που ήρθαν να βοηθήσουν εθελοντικά τους ”Γιατρούς της Αγάπης”

Οι ειδικότητες  των Ιατρών που συμμετείχαν  στην ομάδα αυτή ήταν :

1.Ο Γενικός Χειρουργός ,Παναγιώτης Βραχνός ,Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείου “ΚΑΤ”

2.Η Οφθαλμίατρος Χειρουργός, Δρ.Γιούλα Μπάρλα

3.Η Ωτορινολαρυγγολόγος Χειρουργός, Αναστασία Γούναρη ,Επιμελήτρια Α’ Νοσοκομείου «Παίδων Πεντέλης”

4.Ο Χειρουργός Ουρολόγος ,Φαρούκ Μπισαράτ ,Διευθυντής Ουρολογικής Κλινικής Νοσοκομείου “ΚΑΤ”

5.Ο Δερματολόγος, Κωνσταντίνος Πετρακογιάννης, πρ. .Διευθυντής του Δερματολογικού Ιατρείου Νοσοκομείου “ΚΑΤ¨

6. Η Καργδολόγος κυρία Κοσμίδου Λουίζα

Οι «Γιατροί της Αγάπης» είναι μια ομάδα εθελοντών έμπειρων γιατρών και πολιτών, οι οποίοι προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους σε πολλές περιοχές της Ελλάδος . Οι σκοποί της ομάδας είναι αποκλειστικά κοινωφελείς, φιλανθρωπικοί, ανθρωπιστικοί και πολιτιστικοί.

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

 

Δερματολόγος κατ οίκον επίσκεψη…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ