Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συμμετείχε στο ταξίδι εξοικείωσης (Fam Trip) με προσκεκλημένους τουριστικούς πράκτορες από Ολλανδία και Βέλγιο

0

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συμμετείχε στο ταξίδι εξοικείωσης (Fam Trip) για την Π.Ε. Αρκαδίας με προσκεκλημένους τουριστικούς πράκτορες από Ολλανδία και Βέλγιο.

Με προγραμματισμένες και συγκεκριμένες εκδηλώσεις και δράσεις οι τουριστικοί πράκτορες απόλαυσαν δύο ημέρες στον Δήμο Γορτυνίας, στην ορεινή περιοχή της Αρκαδίας και τις επόμενες δύο ημέρες στους Δήμους Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας, στην θαλάσσια περιοχή της Αρκαδίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης καλωσορίσματος, στα Μαγούλιανα, πραγματοποιήθηκαν σύντομες παρουσιάσεις, για τις δυνατότητες της Αρκαδίας ως τουριστικός προορισμός, εκ μέρους των εταιριών που εξειδικεύονται σε ειδικές & θεματικές μορφές τουρισμού και σε δραστηριότητες υπαίθρου.

Το ταξίδι διοργανώθηκε από τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.) σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) (Γραφείο Άμστερνταμ), την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας και την Ένωση Ξενοδόχων Νότιας Κυνουρίας,  καθώς και τη στήριξη των Δήμων Γορτυνίας, Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας και εταιριών-χορηγών.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Δράσεις εξωστρέφειας σαν και αυτή μας δίνουν την ευκαιρία να προβάλλουμε και να αναδείξουμε τη φυσική ομορφιά και την εναλλαγή των τοπίων που μπορεί να θαυμάσει ο επισκέπτης. Με την προβολή του τόπου μας και σε τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού συνεχίζουμε για την επίτευξη του στόχου μας ώστε να γίνει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας τουριστικός προορισμός 12 μήνες τον χρόνο».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ