Πέτρος Τατούλης «Υποδειγματικό το έργο της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου»

0

Την ικανοποίησή του και τις ευχαριστίες του για το σπουδαίο έργο της Οικονομικής Επιτροπής εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης προς την Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, τα μέλη της και τα στελέχη των υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

«Κάθε συλλογικό όργανο κρίνεται από την αποτελεσματικότητά του» συνέχισε ο Πέτρος Τατούλης και τόνισε «η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται στην τρίτη θέση στη χώρα σε αριθμό αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής, χωρίς μάλιστα να έχει κριθεί μη νόμιμη κάποια της απόφαση όπως συμβαίνει σε άλλες Περιφέρειες. «Χωρίς την πολύτιμη εργασία των υπηρεσιών μας δεν θα το είχαμε επιτύχει».

Ο Περιφερειάρχης εξήρε επίσης τον τρόπο διαχείρισης του έργου της Οικονομικής Επιτροπής, το οποίο αποτελεί υπόδειγμα χρηστής διαχείρισης και προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος, ειδικά σε ότι αφορά το έργο ΣΔΙΤ της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων, που έχει αποτελέσει πλέον το μοντέλο που ακολουθούν οι Οικονομικές Επιτροπές των λοιπών Περιφερειών.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ