ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής : Η Αρκαδία σήκωσε και πάλι τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ ψηλά… 

0

 Δελτίο Τύπου:  Η Αρκαδία σήκωσε και πάλι τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ ψηλά… 

Η 21η Μαΐου 2023 έγινε ημερομηνία εφαλτήριο για την επιστροφή της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής επέστρεψε με τη στήριξη περισσότερων από 675.000 πολιτών και εγγυάται ότι με αυτή τη δύναμη θα είναι η φωνή κάθε Έλληνα και Ελληνίδας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η Αρκαδία έδειξε και πάλι το δρόμο της μεγάλης αναγέννησης της παράταξης και της χώρας, δίνοντας στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής το ποσοστό του 17,84% και 10.476 ψήφους κάτι που το κατατάσσει 3η δύναμη στην Αρκαδία μόλις λίγες δεκάδες ψήφους πίσω από το δεύτερο κόμμα.

Αισθανόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους υποψηφίους βουλευτές του ψηφοδελτίου μας για τον αξιοπρεπή και αξιοθαύμαστο αγώνα που έδωσαν και συνέβαλλαν στην εντυπωσιακή άνοδο της εκλογικής μας δύναμης, καθώς και τα μέλη και τους φίλους και φυσικά κάθε ψηφοφόρο που μας τίμησε με την ψήφο του.

Τα δύσκολα βέβαια τόσο για την παράταξη όσο και για τη χώρα μας, δεν έχουν τελειώσει. Έχουμε μπροστά μας μία νέα μεγάλη εκλογική μάχη, με βασικό στόχο να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο το ΠΑΣΟΚ ως ο μόνος πραγματικός ιδεολογικός και πολιτικός αντιπολιτευτικός πόλος απέναντι στη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, ως ο εναλλακτικός πόλος διακυβέρνησης. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ξανά όλοι μαζί και θα την κερδίσουμε όλοι μαζί!

Μαζί μπορούμε να σηκώσουμε και πάλι την Ελλάδα ψηλά και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές το μέλλον που τους αξίξει.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here