Περ. Πελοποννήσου: Σκληρή αντίδραση Νίκα μετά την επίσημη στήριξη Πτωχού από τη ΝΔ

0

Με έντονες αιχμές αλλά και με προειδοποιήσεις προς την ηγεσία της ΝΔ, συνοδεύτηκε η πρώτη αντίδραση του περιφερειάρχη Πελοποννησού, Παναγιώτη Νίκα μετά την επίσημη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για στήριξη του μηχανικού Δημήτρη Πτωχού ως υποψηφίου διαδόχου του στην συγκεκριμένη Περιφερειακή ενότητα.

Ο κ. Νίκας μεταξύ άλλων έκανε λόγο για “κόμμα μέσα στο κόμμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”, για “ντουντούκες” και για “στηρίξεις – πατερίτσες” σημειώνοντας ότι δεν θα καμφθεί και ότι έχει αποδείξει ότι δεν μασάει τα λόγια του.

Σε κάθε περίπτωση προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα στη 1 μ.μ. στην Τρίπολη, όπου θα αποκαλύψει τις προθέσεις του από εδώ και πέρα, αλλά αναμένεται να πει πράγματα, τα όποια όπως ανέφερε «θα συζητηθούν για καιρό».

«Οποιος νομίζει ότι εγώ θα καμφθώ κάνει παρά πολύ μεγάλο λάθος. Εγώ στο λαό απευθύνομαι. Στα συμφέροντα θα είμαι απέναντι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νίκας.

Φαίνεται ότι ο κ. Νίκας είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα την «σύγκρουση», παρότι προηγήθηκε τηλεφώνημα του ίδιου του πρωθυπουργού, στο οποίο του ανακοίνωσε ότι η ΝΔ, θα στηρίξει τον Δημήτρη Πτωχό.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Νίκας:

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here