Προγράμματα για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, παρουσιαστήκαν στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

0

 Η παρουσίαση των δύο προγραμμάτων «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» και «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Για τη διάχυση πληροφόρησης των προγραμμάτων, μέσα από ενημερωτικές εκδηλώσεις που θα διοργανώσει το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε περιοχές της Αρκαδίας,  έκανε λόγο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας στη διάρκεια του χαιρετισμού του.

Στη συνέχεια τα στελέχη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ παρουσίασαν τα προγράμματα.

Τη δράση «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Β’ Κύκλος)» του ΕΠΑνΕΚ, παρουσίασε ο κ. Ηλιάς Γεωργουλόπουλος, Υπεύθυνος του Προγράμματος για τον Α’κύκλο.

Η κα. Ιφιγένεια Τσούκα υπεύθυνη του Προγράμματος, ανέλυσε από την πλευρά της τη δράση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ και τη διοργάνωση έκαναν η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here