Στην εκπομπή “Εσύ έχεις το λόγο! “ καλεσμένη η υποψήφια π/σ Χριστιάνα Γαρδικιώτη με την “Πράσινη Πελοπόννησος”

0

Δείτε την ενημερωτική εκπομπή “Εσύ έχεις το λόγο! “του Φώτη Τζιβελόπουλου , με σημερνή καλεσμένη την υποψήφια π/σ Χριστιάνα Γαρδικιώτη ,με την “Πράσινη Πελοπόννησος” στις προσεχείς εκλογές.

Η τοποθέτηση της παράταξης και η προσωπική μου “Η Βιο Οικονομία το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας” https://bioeconomics.edu.gr/mellon-pagosmias-oikonomias/…

Επι σειρά ετών προτείνω να ενεργοποιηθούν πολίτες και Τοπικές Αυτο διοικήσεις και ενεργώ για να φτιαχτεί το πρωτο βιο κατασκευαστικό εργάστηριο για την Κοινότητα … διοργανώνοντας το Bio Fest Meraki … Πεμπτη 19 Οκρωβρίου στο Αστρος!

Στην διάθεση σας όποτε με καλέσετε να πω το πρόγραμμα τις θέσεις και τις ΔΡΑΣΕΙΣ μας Υποστηριζόμαι και απο τον Σ. Ε. Γ. Ε. Συνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών ΕΛΛΑΔΟΣ

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής “Εσύ έχεις τον λόγο” : Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo kynouria

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Γιατίνα va ψηφίσετε στην περιφέρειά μας τον συνδυασμό Πράσινη Πελοπόνησος; π πράσινη πελοπόννησος Γιατί μέσω της Πράσινης οικονομίας στην περιφέρειά μας μπορούμε να: Βελτιώσουμε την κοινωνική ευημερία των συμπολιτών μας Να κάνουμε αποτελεσματική χρήση των φυσικών μας πόρων. Να προστατεύσουμε την βιοποικιλότητα της περιοχής μας. Να μειώσουμε το οικολογικό αποτύπωμα στην περιφέρειά μας. Να μειώσουμε την φτώχεια με την διατήρηση των φυσικών μας αγαθών- πόρων που συνεχώς μειώνεται. π"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ