Συνεχίζεται το πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων Ψηφιοποιημένης Μαστογραφίας και Τεστ Παπανικολάου, στον δήμο μας…Για ραντεβού στο τηλ:27550 23821.

0

Μεγάλη η ανταπόκριση στον δήμο μας…πάνω από 450 γυναίκες συμμετέχουν μέχρι τώρα, στο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων Ψηφιοποιημένης Μαστογραφίας και Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα τις εργάσιμες ημέρες, ώρες 9:30 έως 14:00 στo τηλέφωνο 27550 23821, προκειμένου να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.
Οι εξετάσεις είναι ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΑΝΩΔΥΝΕΣ, ΕΓΚΥΡΕΣ και προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ.

Με ιδιαίτερη χαρά σας πληροφορούμε, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ» και ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και το Κέντρο Υγείας Άστρους, ξεκινούν πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου της μήτρας, στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Στόχος του προγράμματος, είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 ετών και άνω με τεστ Παπανικολάου και των γυναικών από 40 ετών και άνω επιπροσθέτως με ψηφιοποιημένη μαστογραφία.

Η ειδική αυτοκίνητη μονάδα, στην οποία θα γίνονται οι εξετάσεις,  βρίσκεται στο Άστρος, από την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και για όσο χρειαστεί στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους.

Ευελπιστώντας στη θετική και άμεση ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Για το Δ.Σ.

του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας

Μιχαήλ Βροντάκης

Πρόεδρος

Για τον

Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Παναγιώτης Μαντάς

Δήμαρχος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ