Συνεχίζονται οι επισκέψεις του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Αλλαγής» με την Κοινότητα Μελιγούς

0

Δελτίο Τύπου

Επόμενος σταθμός των επισκέψεων του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Καμπύλη ήταν η Κοινότητα Μελιγούς.

Χθες Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου σε θερμή υποδοχή στην πλατεία της Μελιγούς συνάντησε κατοίκους της Κοινότητας όπου συζήτησαν για τα θέματα που αφορούν την Κοινότητά τους.

Συνοπτικά αναφέρθηκαν σε έργα που έχουν υλοποιηθεί όπως είναι οι ασφαλτοστρώσεις δημοτικών οδών, η αγροτική οδοποιία, οι αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων, η κατασκευή βάσης για την τοποθέτηση κερκίδων στο γήπεδο, τα πολιτιστικά δρώμενα που έχουν λάβει χώρα στην Κοινότητα, η διάνοιξη δρόμων πυροπροστασίας, η αντικατάσταση τμήματος του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης και οι συντηρήσεις κοινοχρήστων χώρων.

Επίσης ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι αυτήν την περίοδο υλοποιούνται οι ιδιωτικές συνδέσεις Βιολογικού Καθαρισμού και η αντικατάσταση του καταθλιπτικού αγωγού που θα παροχετεύει τα λύματα προς την εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων. Παράλληλα έκανε διεξοδική αναφορά στο έργο που αφορά στην μετατροπή του δημοτικού σχολείου σε πολυχώρο εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο γεγονός πως όταν ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή βρήκε ένα έργο ενταγμένο με προμελέτη και πολλές προχειρότητες. Ανέλυσε τις ημερομηνίες με τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί ως τώρα και σε τι στάδιο βρίσκονται οι εργασίες.

Επίσης ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την ένταξη του έργου της ανάπλασης της πλατείας, ένα καίριο θέμα που απασχολούσε για χρόνια τους κατοίκους, και τις μελέτες αντιπλημμυρικής προστασίας.

Όσον αφορά τη νέα θητεία προτεραιότητα όλων είναι η αντικατάσταση όλου του  δικτύου ύδρευσης, η αξιοποίηση του σχολείου στην Ορεινή Μελιγού και η υλοποίηση του συνόλου των προτάσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Συνεχίζουμε υπεύθυνα το έργο μας και στη νέα θητεία πάνω στις βάσεις που θέσαμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ