Τατούλης: Η Περιφερειακή Αρχή ουδεμία πειστική απάντηση έδωσε σχετικά με συγκεκριμένα ερωτήματα που τέθηκαν…

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της «Νέας Πελοποννήσου»  κ. Θεόδωρος Οικονόμου ανέδειξε το θέμα που αφορά στην διάλυση της εργολαβίας ενός έργου ιδιαίτερα σημαντικού και κρίσιμης σημασίας για την Π.Ε. Αργολίδας. Πρόκειται για το έργο της βελτίωσης του ισόπεδου κόμβου Μυκηνών, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, προϋπολογισμού 2.555.000€.

Ο κ. Οικονόμου καταρχάς αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του έργου, υπενθυμίζοντας ότι είναι ένα έργο το οποίο η κοινωνία της Αργολίδας και του Άργους αναμένει με αγωνία την ολοκλήρωση του, αφού εξαιτίας της μη κατασκευής του έχουν προκύψει πλήθος δυστυχημάτων και ατυχημάτων.

Ο κ. Οικονόμου κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του ανέφερε επίσης πως το έργο αυτό θα δημιουργήσει νέες προοπτικές αναβάθμισης του οδικού δικτύου Άργους-Μυκηνών, με ασφαλέστερη και άνετη διέλευση των οχημάτων και θα δώσει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης στην περιοχή.

Δυστυχώς, η Περιφερειακή Αρχή ουδεμία πειστική απάντηση έδωσε σχετικά με συγκεκριμένα ερωτήματα που τέθηκαν από τον κ. Οικονόμου και από μέλη της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» σχετικά με τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν για την άρση της διάλυσης και την έναρξη των εργασιών.

Είναι επιτακτική ανάγκη το έργο να ξαναμπεί σε τροχιά υλοποίησης. Για την οποιαδήποτε καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του θα πρέπει να αποδοθούν συγκεκριμένες ευθύνες και όχι γενικές και αόριστες δικαιολογίες, όπως ακούστηκαν στην χθεσινή συνεδρίαση Λογοδοσίας από αρμόδιους της Περιφερειακής Αρχής.

Η παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» θα παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με την υλοποίηση του, με μοναδικό στόχο την άμεση έναρξη των εργασιών και την παράδοση του στους πολίτες της Αργολίδας, οι οποίοι επιτακτικά απαιτούν να σταματήσει επιτέλους ο «φόρος αίματος» στον συγκεκριμένο κόμβο.

 

 

 

     

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ