Τα εγκαίνια της Ιστορικής, Εικαστικής και Φωτογραφικής Έκθεσης ,αφιερωμένη στην Β’ Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων ,στο Άστρος το 1823.( videos & photos)

0

Πραγματοποιήθηκαν χθες με επιτυχία τα εγκαίνια της Ιστορικής, Εικαστικής και Φωτογραφικής Έκθεσης, στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων της συμπλήρωσης των 200 χρόνων από τη σύγκληση της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων ,στο Άστρος το 1823.

Στην έκθεση συμμετέχουν το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης, ο Σύλλογος των Απανταχού Φίλων Παραλίου Άστρους με ομαδική έκθεση ζωγραφικής από τη ζωγράφο Τζωρτζίνα Κωστοπούλου και τα τμήματα Ενηλίκων και Παιδιών του Συλλόγου, με τον επετειακό τίτλο «Έν Άστρει Β΄ Εθνοσυνέλευσις 1823», ο φοιτητής Αρχιτεκτονικής Γιάννης Κουρμπέλης με έκθεση φωτογραφίας που θα περιλαμβάνει παλαιές οικίες και αρχοντικά που υπήρχαν στο Άστρος κατά την περίοδο της Β΄ Εθνοσυνέλευσης και τέλος το εργαστήριο παραδοσιακού ενδύματος Νίκης Κούρταλη – Κούλη το οποίο θα εκθέσει παραδοσιακές φορεσιές.

. Η έκθεση  φιλοξενείται στην αίθουσα «Χρήστος Ευθυμίου» του Ιδρύματος «Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη» από 18 έως 23 Απριλίου. Ώρες λειτουργίας 10.30-13.30 και 18.00-21.00.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πλήθος κατοίκων από τον Δήμο μας,  αντιδήμαρχοι .δ/σ, πρόεδροι τ/κ. κ.α. Μετά την έναρξη των εγκαινίων της εκθέσεως από το Δήμαρχο κ. Γιώργο Καμπύλη, ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των συμμετεχόντων της διοργάνωσης της έκθεσης  και στην συνέχεια δόθηκαν αναμνηστικά δώρα.

Δείτε τα σχετικά videos που σας παραθέτουμε…

Επιμέλεια -Παρουσίαση-Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος & Tem Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

Εισαγωγή -Εγκαίνια εκθέσεως από τον Δήμαρχο κ. Γ.Καμπύλη

Χαιρετισμοί από κ. Φωτόπουλο, κα  Κωστοπούλου, κ. Κοράλη ,κα Κούρταλη – Κούλη

Χαιρετισμός-παρουσίαση φοιτητή αρχιτεκτονικής Ι. Δ. Κουρμπέλη

Αναμνηστικά Δώρα…

Στιγμιότυπα της εκθέσεως…

Παλαιά σπίτια του Άστρους – Παρουσίαση φοιτητή αρχιτεκτονικής Ιωάννη Δ. Κουρμπέλη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ