Το σπαρακτικό ξέσπασμα της Κούρδισας μάνας [Βίντεο]

0

Το γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει βίντεο που καταγράφουν  ξεσπάσματα δυο Κουρδισσών μητέρων εναντίον Αμερικανών αλλά και της διεθνούς κοινής γνώμης, την ώρα που οι ίδιες βλέπουν τα παιδιά τους να δολοφονούνται από τις τούρκικες στρατιωτικές δυνάμεις, αλλά και τους συμπατριώτες τους να εκτοπίζονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες εξαιτίας της λυσσαλέας επίθεσης των δυνάμεων του Ταγίπ Ερντογάν.

«Προστατεύαμε την πόλη μας πέντε χρόνια. Εσείς γιατί είστε εδώ; Τι κάνετε εδώ; Καταλαβαίνετε ότι αυτή είναι η γη μας; Οι Τούρκοι μας δολοφονούν. Μέχρι πότε θα επιτρέπεται να συμβαίνει αυτό;» ακούγεται να λέει η πρώτη απευθυνόμενη σε αμερικάνους στρατιώτες στο Κομπάνι.

Η ίδια -με τρεμάμενη φωνή- συνεχίζει: «Καλύτερα να μας αφήσετε μόνους αν πραγματικά δεν θέλετε να σταματήσετε αυτόν τον πόλεμο. Εμείς μέχρι πότε θα ζούμε έτσι; Θα πρέπει να δολοφονήσουν και τα παιδιά μας για να κάνετε, επιτέλους, κάτι; Και ποιος είναι ο Ερντογάν που μας επιτίθεται; Αυτή η γη είναι δική μας, όχι του Ερντογάν. Πόσα παιδιά θα θάψουμε ακόμα; Πόσο θα μας λέτε να περιμένουμε;».

Coordination & Military Ops Center – SDF

@cmoc_sdf

A woman from is screaming at US soldiers in front one of their bases for not doing efforts to stop the Turkish offensive on NE . these people fled last tonight due to the heavy shelling on by Turkey.
Video by @rojava_mustafa @LindseyGrahamSC @FoxNews

486 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Στο δεύτερο βίντεο βλέπουμε μια Κούρδισσα μητέρα να κρατά στην αγκαλιά της το νεκρό κοριτσάκι της, το οποίο σκοτώθηκε κατά τις πρώτες μέρες των σφαγών.

«Άφησα τον άνδρα μου πίσω μόνο του και δεν γνωρίζω εάν είναι ζωντανός. Τι θέλει ο Ερντογάν από εμάς;», αναρωτιέται με σπαρακτική φωνή και συνεχίζει: «Κουβάλησα το νεκρό σώμα της κόρης μου, τι άλλο θέλει (σ.σ. ο Ερντογάν); Οι Αμερικανοί μας πούλησαν στην Τουρκία που δολοφονεί εμάς και τα παιδιά μας. Πού είναι τα δικαιώματα του κουρδικού λαού; Εμείς δεν είμαστε άνθρωποι επειδή είμαστε Κούρδοι και μιλάμε κουρδικά; Μεταφέρω το πτώμα του παιδιού μου. Δεν έχω πουθενά να πάω, πουθενά να ζήσω. Πού να πάω εάν αυτοί κλέψουν την πατρίδα μου, το Κομπανί;»

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Mutlu Civiroglu

@mutludc

I have no words to write to this tweet as I speechless after receiving this video from Syria 😔

Ενσωματωμένο βίντεο

12 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
//tvxs.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ