“Το ταξίδι του παιχνιδιού στο πέρασμα του χρόνου” στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους (videos & photos)

1

Δράση του Συλλόγου Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους

Με Το Τρένο της Χαράς και την εξαιρετική εμψυχώτρια κ. Ελένη Κουσκουρέλου  για την προβολή και ανάδειξη του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους και με αφορμή τον Εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, πραγματοποιήθηκε βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, σήμερα Κυριακή 29 Μαΐου 2022 και ώρα 11:00, στον αύλειο χώρο του Μουσείου.
 
Το πρόγραμμα διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα. Συμμετείχαν περίπου 30 παιδιά τα οποία ευχαρίστησαν τα μέλη του συλλόγου καθώς και τους γονείς τους για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα αυτής της δράσης. 
 
Εκτός από τα μέλη του συλλόγου φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους παραβρέθηκαν και δ/σ του δήμου μας.
Οι μικροί επισκέπτες που συμμετείχαν στην δράση του Μουσείου σήμερα, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για το άμεσο άνοιγμα του Μουσείου.
 

Ευελπιστούμε ο σύλλογος να διοργανώσει και άλλες παρόμοιες δράσεις στο μέλλον, καθώς και να διοργανωθεί μία μεγάλη κινητοποίηση που θα συμμετέχουν από όλη την τοπική κοινωνία: σχολεία, σύλλογοι, αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία και φορείς καθώς και επαγγελματίες της περιοχής καθώς και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα για την άμεση επαναλειτουργία του Μουσείου μας.

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ astros-kynourianews.gr : Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Κοιν.Σ.Επ “Promo kynouria”

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους για την καλύτερη εκδήλωση του αιώνα. Το μήνυμα είναι βροντερό . Τα «μουσεία» μας τα θέλουμε ανοικτά, δεν ανήκουν στο διαχειριστή ΥΠΠΟΑ, αλλά στην τοπική κοινωνία και τα παιδιά μας. Ο “Ιερός Χώρος “ της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και το Προαύλιο της Σχολής Καρυτσιώτη (Μουσείου Άστρους), να γίνουν ελεύθερα προσβάσιμα χωρίς περιορισμούς . Το Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους να ανοίξει αμέσως χωρίς άλλες «μελέτες» , πληρώσαμε ακρκετά για τις μελέτες. Με την ευκαιρία ευχαριστούμε το κ.Μαρτίνο για την έμπρακτη βοήθεια του.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ