Το “10ο Χορωδιακό φεστιβάλ” του Δήμου μας στο Άστρος (videos & photos)

0

Πραγματοποιήθηκε  με επιτυχία το Σάββατο 17/12  ,το “10ο Χορωδιακό φεστιβάλ” του Δήμου μας, στην αίθουσα του Ιδρύματος «Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη», στο Άστρος Κυνουρίας.

Συμμετείχαν οι χορωδίες: Η Χορωδία «ΛΙΟΠΕΤΡΑ» Δήμου Ευρώτα, η Χορωδία Τρίπολης LA VITA, η Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών «Η ΕΚΦΡΑΣΗ» Δήμου  Διρφύων – Μεσσαπίων και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Οι χορωδοί  μας ταξιδέψουν σε τόπους μακρινούς αλλά και κοντινούς με τραγούδια κλασσικά αλλά και εορταστικά. Το χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, έχει καθιερωθεί και εδραιωθεί σαν θεσμός, με κύριους στόχους την προαγωγή της χορωδιακής μουσικής, την ανάπτυξη του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου και την καλλιέργεια του μουσικού αισθήματος.

Παραβρέθηκαν, ο δήμαρχος κ.Γ. Καμπύλης, ο αντιδήμαρχος κ.Γ.Κλεώπας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Άστρους κ. Κ.Μπάρλας, η πρόεδρος της  ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. κ.Α.Μπάρλα και πλήθος Δημοτών.

Δελτίο Τύπου

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 10ο χορωδιακό φεστιβάλ Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

Με μεγaλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το 10ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο ίδρυμα «Μνήμης Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη».

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν οι χορωδίες: «ΛΙΟΠΕΤΡΑ» Δήμου Ευρώτα, Τρίπολης LA VITA, του Συλλόγου Γυναικών «Η ΕΚΦΡΑΣΗ» Δήμου  Διρφύων – Μεσσαπίων και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Παρουσίασαν στο κοινό ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια κλασσικά και αγαπημένα. Μερικά από τα ακούσματα που είχαν την ευκαιρία οι θεατές να απολαύσουν ήταν ρεμπέτικα, λαϊκά, τραγούδια του Καζαντζίδη και Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες χώρες του κόσμου όπως Ισπανία και Πουέρτο Ρίκο.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει η κ. Μπάρλα Αρετή – Μαρία, Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ενώ ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης άνοιξε την εκδήλωση με έναν σύντομο χαιρετισμό του όπου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους. Στο τέλος του προγράμματος, απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες  στις χορωδίες για την συμμετοχή τους στο χορωδιακό φεστιβάλ.

Ήταν ένα υπέροχο μουσικό βράδυ που έβαλε όλους τους παρευρισκόμενους στο κλίμα των εορτών.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Το χορωδιακό φεστιβάλ του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας έχει γίνει πλέον θεσμός. Η μουσική και το τραγούδι ενώνει τους ανθρώπους και προσφέρει τη δυνατότητα της επικοινωνίας και της έκφρασης μέσα από τους στίχους. Ευχαριστώ τους μαέστρους, τους πιανίστες και τους χορωδούς που απεδέχθησαν την πρόσκλησή μας και μας πρόσφεραν μια υπέροχη βραδιά με πολύ κέφι. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους». 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ