«Το 13ο Catamarans Cup στο Παράλιο Άστρος» (videos & photos)

0

Με σύμμαχο τον καλό καιρό χθες το απόγευμα 31/10,υποδεχθήκαμε το 13ο Catamarans Cup ,στο Παράλιο Άστρος. Το βράδυ ακολούθησε απονομή μεταλλίων και κυπέλλων στους νικητές της διαδρομής και μια γιορτή που οργάνωσε ο Δήμος μας. προς τιμή των συμμετεχόντων, ενώ η αναχώρηση από το λιμάνι ,έχει προγραμματιστεί για σήμερα 1/11 .

Το 13ο Catamarans Cup, διεξάγετε στην περιοχή του Σαρωνικού & του Αργολικού Κόλπου μεταξύ 28 Οκτωβρίου και 04 Νοεμβρίου 2023, με τις διαδρομές του να περιλαμβάνουν, τον Πόρο ,το Πόρτο χέλι .το Παράλιο Άστρος και το Ναύπλιο.

Το Catamarans Cup, που ξεκίνησε από την Istion Yachting το 2010, είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές ιστιοπλοϊκό γεγονός, με συμμετοχές πάνω από 18 χώρες – ένας διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας, που συνδυάζει ιδανικά τη διασκέδαση ενός ιστιοπλοϊκού αγώνα με χαλαρωτικές διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Παρέχοντας και τα δύο, καλή ανταγωνιστική ιστιοπλοΐα και διασκέδασης, η εκδήλωση είναι ανοιχτή για ναύτες κάθε επιπέδου, που θέλουν να έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν με τους φίλους και την οικογένειά τους, την εμπειρία ενός ιστιοπλοϊκού αγώνα με τον πιο ασφαλή, άνετο και ίσως τον πιο διασκεδαστικό τρόπο που υπάρχει.

Επιμέλεια -Παρουσίαση-Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος & Tem Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ