Φαράντος: Επιδίωξη μας η χρηματοδότηση της επιχειρηματικής και οικονομικής δραστηριότητας στην Αρκαδία & Επίσκεψη στο ΚΥ Τρίπολης

0

Απόψεις για τη χρηματοδότηση της επιχειρηματικής και οικονομικής δραστηριότητας στην Αρκαδία διετύπωσε ο Γιώργος Φαράντος. Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Αρκαδία με την παράταξη του Μανώλη Μάκαρη «Πρώτα η Πελοπόννησος» επισκέφηκε οικονομικά ιδρύματα και ανήρτησε απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιδίωξη μας η χρηματοδότηση της επιχειρηματικής και οικονομικής δραστηριότητας στην Αρκαδία Η δυσμενής κοινωνική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Αρκαδία, με τη μείωση του πληθυσμού, πρέπει να αντιστραφεί. Η ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής και η διεύρυνση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε οι πολίτες να διαβιώνουν αξιοπρεπώς και οι νέοι να παραμένουν στον τόπο τους. Η χρηματοδότηση τέτοιων δραστηριοτήτων είναι κομβικής σημασίας για την εξέλιξη αυτή. Κατά την επίσκεψη μου στις 29-09 στα οικονομικά ιδρύματα, διαπίστωσα ότι η ανάγκη αυτή είναι επίκαιρη. Κάθε πολίτης της Αρκαδίας, είτε μένει στη Γορτυνία, στη Μεγαλόπολη, στη Μαντινεία, στη Βόρεια Κυνουρία και στη Νότια Κυνουρία πρέπει να έχει μια λογική δια ζώσης πρόσβαση στις υπηρεσίες που καθορίζουν τη χρηματοδότηση και τις πληρωμές. Λέμε όχι στη λογική της απομείωσης των ιδρυμάτων και των οικονομικών υπηρεσιών στις περιοχές του Νομού μας. Ποια θέση έχουν πάρει οι Περιφερειακές Διοικήσεις του παρελθόντος απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις; Εκτός από αυτή του σιωπηλού θεατή. Γεώργιος Φαράντος

Φαράντος:  Επίσκεψη στο ΚΥ Τρίπολης – ανάρτηση για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην Αρκαδία

Επίσκεψη στο ΚΥ Τρίπολης πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Αρκαδία Γιώργος Φαράντος. Ο Γιώργος Φαράντος, υποψήφιος με την παράταξη του Μανώλη Μάκαρη «Πρώτα η Πελοπόννησος» σε σχετική ανάρτηση του αναφέρει τα εξής:

Επίσκεψη στο ΚΥ Τρίπολης

Επισκέφθηκα στις 29-09 το ΚΥ Τρίπολης.

Συνομίλησα με το Διευθυντή κ. Κούβελα και το προσωπικό.

Η ανταλλαγή απόψεων είναι χρήσιμη στην κατεύθυνση της βελτίωσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Με το Μανώλη Μάκαρη, επικεφαλή της παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος» σχεδιάζουμε την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε όλους τους κατοίκους της Αρκαδίας.

Επιθυμούμε την άρτια στελέχωση όλων των Κέντρων Υγείας και των Περιφερειακών Ιατρείων.

Μέλημα μας, η αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών υγείας στη Γορτυνία, στη Μαντινεία, στη Μεγαλόπολη και στη Βόρεια και Νότια Κυνουρία.

Γεώργιος Φαράντος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ