Χθές το βράδυ, στο Παράλιο Άστρος συνεχίσαμε τις συναντήσεις με τους δημότες, της Βόρειας Κυνουρίας!

0
Τα ζητήματα που θέσαμε και μας έθεσαν ήταν πολλά και σοβαρά.
Το πρόγραμμά μας για την ανάσχεση της πτωτικής πορείας που έχει πάρει η τουριστική κίνηση τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά και η φετινή επίδοση στον τουρισμό που ήταν η χειρότερη των τελευταίων ετών, τα μεγάλα περιβαλλοντικά ζητήματα της επικαιρότητας όπως η πλήρης αποτυχία στην παροχή βασικών υποδομών ύδρευσης, το απαράδεκτο έργο που σχεδιάζεται στον Χάντακα και οι μεθοδεύσεις για την επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών, κυριάρχησαν στη συζήτηση με πολλούς κατοίκους.
Με σοβαρότητα, προσοχή και υπευθυνότητα, δεν μείναμε σε διαπιστώσεις και αφορισμούς. Οι προγραμματικές μας θέσεις για ίδρυση γραφείου τουριστικής ανάπτυξης, για επενεξέταση απο μηδενική βάση όλων των κακώς κειμένων προχειροτήτων της τελευταίας στιγμής απο την απερχόμενη δημοτική αρχή, το πρόγραμμα των απαραίτητων υποδομών κυκλοφορίας, στάθμευσης, κίνησης πεζών, καθώς και η δέσμευσή μας για ανοικτές πόρτες, για λογοδοσία και συμμετοχή των κοινωνιών στη λήψη αποφάσεων, έγιναν με ενθουσιασμό αποδεκτές απο όλους.
Στο Παράλιο Αστρος σας γνωρίζουμε και μας γνωρίζετε.
Οι κοινοί μας αγώνες για τα έργα που άλλαξαν και θα αλλάξουν την εικόνα της βασικής πύλης του Δήμου προς τη θάλασσα, τον τουρισμό και τον κόσμο, αποτελούν την εγγύηση της επιτυχίας για την επόμενη πενταετία. Δεν πρέπει να πάμε ακόμα πίσω τον όμορφο τόπο μας. Δεν αξίζει αυτό στο Παράλιο Αστρος, δεν αξίζει σε εσάς, ούτε και σε εμάς.
Αναγνωρίσαμε ότι λάθη κάνει μόνο όποιος δεν προσπαθεί. Δεσμευτήκαμε οτι κάθε χρόνο θα συγκαλούμε γενικές συνελεύσεις με σκοπό τον απολογισμό πεπραγμένων, τη λογοδοσία σχετικά με την οικονομική διαχείρηση και τον από κοινού σχεδιασμό των δράσεων της επόμενης χρονιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ