«ΨΕΥΔΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΤΩΧΕ»

0

                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ»

«ΨΕΥΔΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΤΩΧΕ»

Μετά τις γενικόλογες διακηρύξεις, τα κενά περιεχομένου λόγια και τις δήθεν προσωπικές του επιτυχίες που αυτάρεσκα επαναλαμβάνει ο κ. Πτωχός, όπως ήταν αναμενόμενο, άρχισε και τα ΨΕΜΑΤΑ.

Η ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ καταγγέλλει τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη για όσα ψευδώς ισχυρίστηκε στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου κου Νίκου Υποφάντη σχετικά με την πρόσφατη πυρκαγιά στο Λουτράκι: «βρεθήκατε εκεί; πήγατε στα σημεία αυτά; Έχετε βρεθεί στην Κορινθία;», ο κ. Πτωχός απάντησε:

«Δεν βρέθηκα τη στιγμή που υπήρχε η φωτιά, αλλά βρέθηκα αρκετά αργότερα, όπου είδαμε τις καταστροφές και ότι άλλο έχει γίνει».

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι κ. Πτωχός ουδέποτε επισκέφτηκε το Λουτράκι και τις άλλες πληγείσες περιοχές στην Κορινθία.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι ο κ. Πτωχός προσπαθεί με ψέματα να «κουκουλώσει» την ανυπαρξία του και την άγνοιά του για τα μεγάλα προβλήματα και τις δοκιμασίες των ανθρώπων σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου. Όχι μόνο στο Λουτράκι!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι ο κ. Πτωχός αν συνεχίσει έτσι θα αποκτήσει την αναγνωρισιμότητα που τόσο έχει ανάγκη και όλοι θα τον αναγνωρίζουν ως ΨΕΥΤΗ.

Μπορούν όλοι να τον «απολαύσουν» στο σχετικό βίντεο που διένειμε στα ΜΜΕ (από 2:14’ έως 2:30’), αν και μοντάρισε κατά το δοκούν τη συνέντευξή του, όταν την ανάρτησε στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media.

Επισυνάπτεται το συγκεκριμένο απόσπασμα με το παρόν Δελτίο Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ