18-19/6: Πρόσκληση στο ΘΥΡΕΑ”Bio Fab Lab”στο Άστρος- Η Επιστήμη των Πολιτών & Οργανικό χώμα – Πρόγραμμα

0

Δελτίο Τύπου 

Τον Οκτώβρη του 2015 φιλοξενήσαμε τον Δρ Pauli Gunter στον Αγιάννη Κυνουρίας και μ;aθαμε για την «Οικονομία της Ζύμωσης»

Tον Ιούνιο του 2024 μετά από 9 συναπτά χρόνια, η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε το Πρόγραμμα Ηοριζοντα για  Ζωντανό χώμα υποστηρίζοντας την ιδέα του να μετατραπεί  η ΘΥΡΕΑ μας σε ένα ζωντανό εργαστήρι

Το ΜΕΡΑΚΙ PEOPLE πρέσβυ και εταιρο του Εργου Gov4LL

Με εταίρους το Ινστιτούτο Χώματος και Υδάτων ΕΛΓΟ Δήμητρα, το Καποδιστριακό Παν/μιο τμήμα Τεχνιτής Νοημοσύνης, την Ακαδημία Επιχειρηματικότητας, την Νεα Γεωργία Νεα Γενιά,  τον Συνεταιρισμό Δολιανών, την ΑΜΚΕ Afforest for  Future προσκαλούμε την τοπική κοινωνία της περιοχής μας να μπει στους γόνιμους διαλόγους που θα οδηγήσουν σε ΠΡΑΞΗ στην αντιμετώπιση της Κλιματικής Κρίσης και την δημιουργία βιο επιχειρήσεων από νέους/ες της περιοχής.

Την ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ στο Bio Fab Lab στο Αστρος

Την ΤΕΤΑΡΤΗ στις 9 το πρωί στο εστιατόριο Ιππόκερος  (Παράλιο Αστρος) ο Δρ Γ. Πατρινός θα παρουσιάσει την σχέση μικροοργανισμών, χώματος και υγείας!

Θα φαμε κατι ελαφρυ και θα συνεχίσουμε με τον Κο Fyodor Ovchnnikov από το Ινστιτουτο Εξελικτικου Μέλλοντος στην Καλιφόρνια που θα μας  κάνει την  ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ World Café για να συσχεδιάσουμε από κοινού ένα συναρπαστικό μέλλον.

Ανοικτή  πρόσκληση είναι για όλους που θέλουν να μάθουν και να συμβάλλουν.

Χορηγός επικοινωνίας το astros -kynourianews.gr – Κοιν.Σ.Επ “Promo Kynouria”συνοδοιπόρος αυτής της προσπάθειας όλα αυτά τα χρόνια.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σκανάρισμα  να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

ΚΑΛΈΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

 

Χριστιάνα Γαρδικιώτη

Founder of the “MERAKI PEOPLE”

Astros Kynourias – Pel/sos Greece

T.K. 22 001

Http://www.merakipeople.gr

+30 6999171819

+30 2755051649

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ