19-20/10: Πρόσκληση στο «Meraki Bio Festival» για μια αξέχαστη εμπειρία ανακάλυψης, μάθησης και δικτύωσης…

0

Το Global Community Biosummit (Ευρωπαϊκό Δίκτυο )  και το Meraki People συμπράττουν για το “Bιο Φεστιβάλ Meraki»

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και της Κοινότητας Άστρους, και είναι ανοικτή  στους πολίτες της Βόρειας Κυνουρίας. Μια γιορτή που θα τραβήξει διεθνούς κύρους επιστήμονες  Έλληνες και ξένους στο Άστρος, την Τρίπολη και την Καλαμάτα. Η τετραήμερη δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου, θα σηματοδοτήσει τα εγκαίνια του Bio Fab Lab στο Άστρος.

Το θέμα του φετινού φεστιβάλ είναι «Μύκητες και ζυμώματα», εστιάζοντας στις ποικίλες εφαρμογές των μυκητών για τα τρόφιμα, την ανθρώπινη υγεία και την υγεία του εδάφους.

Η έναρξη των δράσεων θα γίνει  στο Άστρος 19-20/10 ,στο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν Αγ.Παύλου Άστρους στις 10.00 π.μ. ακριβώς.

Ιδέες από διάφορα εργαστήρια Ελληνικά και Διεθνή θα παρουσιαστούν. Η εκδήλωση χρησιμεύει ως μια μοναδική ευκαιρία για να ξεκινήσουν νέες συνέργειες, να εμπνευστεί η  τοπική κοινότητα  ιδιαίτερα τα παιδιά, οι γυναίκες  και οι αγρότες και να  μοιραστούν την υπάρχουσα γνώση, δημιουργώντας παράλληλα νέες ιδέες με αιχμή του δόρατος το βιοεπιχειρείν και το οργανικό χώμα .

Ελάτε μαζί μας στο «Meraki Bio Festival» για μια αξέχαστη εμπειρία ανακάλυψης, μάθησης και δικτύωσης.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές  ντόπιους και ξένους καθώς και τους φορείς που μας βοήθησαν στην δράση και τον χορηγό επικοινωνίας  μας το Astros-kynourianews.gr

Με εκτίμηση

Χριστιάνα Γαρδικιώτη (ΜΒΑ) 

AΣΤΡΟΣ Kυνουρίας – Πελ/σος

T.K. 22 001

Http://www.merakipeople.gr

+30 6999171819

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ