Έγινε η παράδοση και παραλαβή της “Δημοτικής Κοινότητας Άστρους”

1

Χθες το μεσημέρι ,στο γραφείο του προέδρου της  Δημοτικής Κοινότητας Άστρους,έγινε  μια ουσιαστική ενημέρωση από τον απερχόμενο πρόεδρο κ.Β.Δικαίο ,καθώς και η παράδοση των φακέλων που αφορούν τη λειτουργία της Δημοτικής Κοινότητας Άστρους, στον νέο πρόεδρο Άστρους ,κ.Κ.Μπάρλα (Λαβιό)

Η διαδικασία της παράδοσης και παραλαβής έγινε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, που προδιαθέτει για την καλή συνεργασία για την επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος για το Άστρος ,την έδρα του δήμου μας.

Όπως μας δήλωσε ο νέος πρόεδρος, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του,μπορεί να είναι ο πρόεδρος του Άστρους,αλλά οι αποφάσεις θα παίρνονται πάντα συλλογικά και δημοκρατικά, μετά από διάλογο  με το τοπικό συμβούλιο, με γνώμονα το καλό του τόπου μας και την ανάδειξη του Άστρους όπως του αξίζει…   

Σύντομα θα τον έχουμε κοντά μας στην εκπομπή “Εσύ έχεις τον λόγο!”,για να μας ενημερώσει σχετικά με το τί παρέλαβε, τί έργα είναι σε εκκρεμότητα ,άλλα και τί θα διεκδικήσει από την δημοτική κοινότητα άμεσα.

Επίσης, θα μας αναφέρει πώς σχεδιάζει την άμεση επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των κατοίκων του Άστρους και πώς θα επικοινωνούν με την δημοτική κοινότητα για να επιλύονται άμεσα τα προβλήματά τους, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

Να του ευχηθούμε κι εμείς με τη σειρά μας, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και αναμφίβολα  είμαστε βέβαιοι πως θα τα καταφέρει, χάρη στο ήθος και την εργατικότητα που τον διακρίνουν ως άνθρωπο.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στο Παραλιο Άστρος δεν έχει παράδοση-παραλαβή γιατί η κουτοπονηριά που έστησε ο Μαντας πήγε ακλαφτη όπως και ο ίδιος. Αιώνια του η μνήμη στο καταπετασμα της ιστορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ